2777
2789
عنوان

یا حضرت علی اصغر😭

842 بازدید | 20 پست

یا حضرت علی اصغر میگن امروز روز تو هس قربون بزرگیت برم اینجا روی زمین خیلی خانوما منتظرن منتظر یه معجزه که صدای گریه یه کوچولو باشه از جنس خودشون یا حضرت علی اصغر خیلی خانوما دارن حسرت درآغوش کشیدن یه نینی رو میکشن 

خیلی خانوما از جمله من بارداری ناموفق داشتن و تا لب چشمه رفتنو تشنه برگشتن 

یاحضرت علی اصغر خیلی خانوما زندگیو وعشقشون بخاطر یه نینی درخطره 

خیلیامون حرف وطعنه هالم وآدمو شنیدیم بخاطر یه کوچولویی که دلمون براش پر میکشه 

دلم پرپر میزنه واسه نازکردن وبوسیدن بچه خودم 

یا حضرت علی اصغر با دستای کوچیکت گره از بزرگترین مشکل زندگیمون باز کن 

دوستان منتظرمون رو اگر دوست داشتی تگ کن

خدای خوبم معجزه کن راه دوری نمیره😭😔

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

حضرت علی اصغر  کمک کنه ان شاء الله 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان‌شاءالله همتون حاجت روا شین 

تورو خدا منم دعا کنین محتاجم به دعای تک تکتون

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه

یا حضرت علی اصغر خودت حاجت همه رو بده

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم

دلم ترکیده به خدا اگر بچه هام مونده بودن یکیشون فروردین به دنیا اومده بود یکیشون همین ماه دلم کبابه برای شوهرم که عاشق بچس 😭

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

یا حضرت علی اصغر خودت کمکمون کن خودت راهی باز خودت که دیدی من ناز نازی چقدر درد کشیدم واسه یه کوچولو خودت کمکم کن

عزیزم..😔😔😔نذر کن انشالا نتیجه میگیری.من دلم میخواد نذر کنم خدابهم یک پسرسالم بده اسمش بزارم محمد ...

نذر کردم دختر باشه حورا پسر باشه محمد حامی

[QUOTE=152608966]دلم ترکیده به خدا اگر بچه هام مونده بودن یکیشون فروردین به دنیا اومده بود یکیشون همین ماه دلم کبابه ...[/Qمامان منم مثل شما بود بچهاش فوت میکردن رفت مشهد و نذر کرد الان من و خواهرم کنارش هستیم😁ناراحت نباش انشالا صاحب فرزند میشی🙏

[QUOTE=152608998]عزیزم..😔😔😔نذر کن انشالا نتیجه میگیری.من دلم میخواد نذر کنم خدابهم یک پسرسالم بده اسمش بزارم محمد ...[/

عزیزم بابای بچه هم مهمه میتونی نذر کنی تا چهل روز به این اسم صداش بزنی 

[QUOTE=152608966]دلم ترکیده به خدا اگر بچه هام مونده بودن یکیشون فروردین به دنیا اومده بود یکیشون هم ...

عزیزم توروخدا دعام کن خدا بهم بچه سالم بده قلب نینی کوچولوم سالم باشه میدونم واسه خدا کاری نداره ولی من دارم میمیرم😭