یه ارث پدری همسرم داره از سال 80 تقسیم نشده . یعنی چون برادرهای همسرم وضع مالی خیلی خوبی داشتن و اول ازدواج ما خیلی داغون بودیم اونا تمایلی به فروش نداشتن و سالها برای خودش کنار افتاده بود. بعد کرونا بدلیل اینکه یکم اوضاع مالیشون بهم خورد البته بخاطر کاسبی ها وگرنه باز هم خونه و ماشین گرون قیمت دارن هر کدومشون ، به همسرم زنگ زدند که داریم این هفته ملک رو میفروشیم که همسرم مخالفت کرد گفت این همه سال اون مالو دست نزدین که الان به هر قیمتی بفروشینش و من تمایلی به فروش ندارم هم بازار خرید و فروش دوباره راکد شده هم وقتی این پول رو لازم دارم که بتونم باهاش کاری بکنم نه الان تو وضعیت حاضر و به قیمت مفت بفروشم..
بعد برادرشوهرم گفت تو میخوای روی این ملک حساب باز کنی ما قصد داریم پولشو بذاریم تو حسابمون بخوریم روش سرمایه گذاری نکردیم ...(اینم بگم ما مستاجریم و اونها صاحب خونه خوب و ....)
جاریم هر هفته بهم زنگ میزد از اون وقتی که شوهرم اینو گفته سه تاشون رفتن تو قیافه البته منم بهشون زنگی نزدم..یه خواهر شوهرم هم دارم که اون براش مهم نیست فروش و نفروختن این ملک ولی برادرشوهرم به همسرم گفت ما لازم داریم و مشتری میبره برای ملک
حالا بنظرتون منم دیگه عین خودشون قطع ارتباط کنم باهاشون ؟