2777
2789

یه ارث پدری همسرم داره از سال 80 تقسیم نشده . یعنی چون برادرهای همسرم وضع مالی خیلی خوبی داشتن و اول ازدواج ما خیلی داغون بودیم اونا تمایلی به فروش نداشتن و سالها برای خودش کنار افتاده بود. بعد کرونا بدلیل اینکه یکم اوضاع مالیشون بهم خورد البته بخاطر کاسبی ها وگرنه باز هم خونه و ماشین گرون قیمت دارن هر کدومشون ، به همسرم زنگ زدند که داریم این هفته ملک رو میفروشیم که همسرم مخالفت کرد گفت این همه سال اون مالو دست نزدین که الان به هر قیمتی بفروشینش و من تمایلی به فروش ندارم هم بازار خرید و فروش دوباره راکد شده هم وقتی این پول رو لازم دارم که بتونم باهاش کاری بکنم نه الان تو وضعیت حاضر و به قیمت مفت بفروشم..

بعد برادرشوهرم گفت تو میخوای روی این ملک حساب باز کنی ما قصد داریم پولشو بذاریم تو حسابمون بخوریم روش سرمایه گذاری نکردیم ...(اینم بگم ما مستاجریم و اونها صاحب خونه خوب و ....)

جاریم هر هفته بهم زنگ میزد از اون وقتی که شوهرم اینو گفته سه تاشون رفتن تو قیافه البته منم بهشون زنگی نزدم..یه خواهر شوهرم هم دارم که اون براش مهم نیست فروش و نفروختن این ملک ولی برادرشوهرم به همسرم گفت ما لازم داریم و مشتری میبره برای ملک

حالا بنظرتون منم دیگه عین خودشون قطع ارتباط کنم باهاشون ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بزارید تقسیم کنن دیگه شوهرتم پولشو جای دیگه سرمایه گذاری کنه،مثل خودشون باش اگه کم محلی میکنن کم محلی کن

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

شوهرم گفت خب خوردیم به کرونا و وضع همه بهم ریخته ماشینتون 600 تومن پولشه خب عزیز من بفروش یه مدل پایین تر بخر ول یاین مال رو مفت نفروش..گفت من رو این مال حسابی نکردم میفروشم بذارم بانک ماهی 20 تومن بخورم

عزیزم اجازه بده خودشون تصمیم بگیرن. چرا روابطت با جاری‌هاتو به خاطر همچین مسائلی خراب میکنی؟ این مسئله‌ی ارث تقریبا تو همه خانواده‌ها هست. بهتره خود خواهر برادرا عادلانه تصمیم بگیرن

" با شما از زخمی سخن می‌گویم برآمده از نیزه‌های نادانی و ما همه قربانی آنیم؛ کسی دوستدار حقیقت نیست، همه دوستدار مصلحتند..‌." بهرام بیضایی💜      اکانت قبلیم رو بی‌رحمانه ازم گرفتن به خاطر گفتن حقیقت، اما برگشتم تا با هم " به جای نفرین به تاریکی، شمعی روشن کنیم. "                  

اصلا خودت رو وارد این بحثا نکن اونا برادرن با هم کنار میان شما هم به جاریها زنگ بزن خیلی معمولی اگه هم در مورد این مسئله خواستن چیزی بگن بگو راستش من تو این مسایل دخالت نمیکنم این کارا مردونه است و موضوع صحبت رو عوض کن ولی نه قطع رابطه نکن اگه خوبن این مسایل فراموش میشه شما خودت رو خراب نکن

شما نخواید بفروشید اونا میتونن ازتون شکایت کنن و مراحل قانونی طی بشه  هرچی زودتر فروخته شه بهت ...

خیلی سخته مراحل قانویش رو بخوان طی کنن و نیاز دارن همسرم موافقت کنه چون دوست دارم ضرب العجلی بفروشن حوصله دادگاه و قانون ندارن چون یه سال طول میکشه اونا میخوان همین هفته بفروشن نه سال بعد فقط میخوان از شرایط کرونا بگذرن