2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو خوبن

رتبه ات رسید دارو

نرسید فیزیو

هر دو درامدای خوب دارن، بستگی به سرمایه ات داره

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
فیزیو داریم خیلی خوبه  دارو نداریم تو اطرافیانمون ولی من خوشم نمیاد

میدونی من خودم هدفم دارو بود به عشق و انگیزه دارو درس خوندم الان که به اعلام نتایج نزدیک میشیم و باید انتخاب رشته کنیم طبق تحقیقاتم نتیجه گرفتم فیزیو بهتره ولی بعضیا آدم رو دلسرد میکنن

هر دو خوبن رتبه ات رسید دارو نرسید فیزیو هر دو درامدای خوب دارن، بستگی به سرمایه ات داره

دارو واقعا سختیای عجیب و غریبی داره...من اگر دارو شیراز بیارم برام اولویته ولی جدیدا به فیزیو بیشتر فکر میکنم بالا برا یه کاربر دیگ نوشتم

ولی دارو بهتره 🤗

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
منخودم دارو میخونم اگه علاقه داریخیلی خوبه ولیسخته  استرسرخیلی داره من تو امتحانام همش از ش ...

کدوم دانشگاهی؟! ورودی چه سالی ای ؟رتبت چند بود؟

میدونم سخته درساش و بازار کارشم رو به افوله طرح هم داره که اون خیلی بده یطورایی فیزیو راحتتره ... اوضاعشون برا مهاجرت چطوره؟

من ایران نیستم عزیزم من الان ترم ۴ و تموم کردم ۴ترم دیگه دارم  واقعاااا سخته  ازبیرون ...

کدوم کشوری؟

خب من دارو دوست دارم چون با یه رشته علمی و پرکاری طرفم و من اینو دوست دارم اما از اونور بازار فیزیو بهتره و طول دورشم کمتره

کدوم کشوری؟ خب من دارو دوست دارم چون با یه رشته علمی و پرکاری طرفم و من اینو دوست دارم اما از اونور ...

المان

منم خودم خیلییی دوستدارم

یعنی خستگی ندارم تش با این همه سختی

توهم برو دنبال علاقت

پرستیژ کاری دارو همبیشتر خدایی

بعد فیزیو کلا من از نوع کارش خوشم نمیاد

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍