2777
2789

بچش یکم بزرگ تره(9ماهمه) منتهی،شیرش سنگین نیس برای معده ی بچه نوزاد؟

تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اما از نظر شرعی اگه آدم معتقدی هستید باید حواستون به قضیه خواهر برادر رضاعی باشه که اگر غیر هم جنس باشند برای ازدواج احتمالی شون درآینده مشکلی پیش نیاد البتهشرایط خاص خودش را داره

عزیزم من 2 روز اول شیر نداشتم بچمم گریه میکرد مادرشوهرم نمیذاشت براش شیر خشک بگیرم

بچم گریه میکرد 

زن داداشم 3 بار بهش شبر داد بچش هم از بچه من 10 ماه بزرگ تر بود، مشکلی پیش نیومد. 

اما بعدش که رفتم پیش مشاور شیر 

گفت نباید این کارو میکردی 

چون نی نی ها تنبل نیشن دیگه سینه خودتو نمیگیره چون مثل شیشه شیر انگار یه چیز آماده میدی بهشون به خودشون زحمت نمیدن دیگه سینه مامانو میک بزنن.. 

اگه شیرت هنوز اغوز هست برا نینیت شیر خشک بگیر اما با شیشه شیر اصلا نده بهش.. یا با قاشق یا با قطره چکون آروم آروم بده اگه شیشه بدی دیگه اصلا ااااا سینتو نمیگیره.. 

بعدم اصلا استرس نداشته باش آروم و ریلکس باش غذای مقوی. قطره شیر افزا یا پودر شیر افزای گالاکتومید بگیر بخور 

و تند تند سینتو بذار دهن نینی تا میک بزنه هر چی بیشتر میک بزنه شیرت بیشتر و زود تر میاد