بهترین راه حلی که بنظر خودم میرسه همراه داشتن اسپری فلفل هست، اما از یکی شنیدم که همیشه تو کیفش یا جیب مانتوه اش کمی پودر فلفل داشت، و یکبار که قصد رفتن به اسلامشهر را داشته راننده از بیراهه میره و قصدش تجاوز بوده اونم دستشو میزنه تو فلفل میکنه تو چشمش و فرار میکنه،قطعا سوزش فلفل اونقد زیاده که تا ساعتها طرف را زمینگیر کرده...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
ایول پیشنهاد خوبیع ولی نمیدونم چرا من ۳یا۴سالی میشه کسی چپ بهم نگاهم نمیکنه🥴🥴🥴🥴🥴🥴شاید قیافم خیلی جدیع
میدونی چرا چوب خدا صدا نداره چون که فرو میکنه درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه
بیکاری بدجور بهتون فشار آورده. به زندگیتون برسید بابا
خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشندهای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
همیشه تو ماشین با تلفن باکسی حرف بزنی و بگی کجایی و سوار چ ماشینی و لوکیشن بدی
منیه قانون جذبی ام و آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاهاگه تو نوشته هام کلمات غیرمرتبط هست برای اینه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و گوشی اصلاح میکنه