2777
2789

با توجه به نتیجه کیت تخمک گذاری روز ۱۶ سیکلم خیلی پررنگ بود...من شب ۱۵ شب ۱۶ و صبح ۱۷ ام اقدام کردم و روز ۱۷ ساعت ۶ میام کمرنگ شد که گفتم حتما تخمک آزاد شده حالا روز ۱۹ ام و ۲۰ ام هم کیت زدم باز پررنگ شده...چراا؟؟؟ 

من قرص دوفاستون استفاده میکنم ربطی داره؟؟

اره اونا قوی میکنن تخمدان هارو برا تنظیم میده دکتر منم زیاد استفاده کردم ی ماه تنظیم میشم بعد نامنظم 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اونا قوی میکنن تخمدان هارو برا تنظیم میده دکتر منم زیاد استفاده کردم ی ماه تنظیم میشم بعد نامنظم ...

آخه تخمدانم قوی بکنه آدم دوبار که تخمک گذاری نمیکنه...در ضمن فکر کنم دوفاستون فقط پریود منظم می‌کنه...گیج شدم 

آخه تخمدانم قوی بکنه آدم دوبار که تخمک گذاری نمیکنه...در ضمن فکر کنم دوفاستون فقط پریود منظم می‌کنه. ...

اره پری و منظم میکنه ب من داده دکتر زیاد خوردم ی ماه منظم میشم بعد ی ماه دوباره نا منظم الان ۱۰ روزه از وقت پری میگذره هنوز نشدم 😣

اره پری و منظم میکنه ب من داده دکتر زیاد خوردم ی ماه منظم میشم بعد ی ماه دوباره نا منظم الان ۱۰ روزه ...

یعنی دارو رو استفاده میکنید هم باز نامنظم میشه؟؟ 

یعنی دارو رو استفاده میکنید هم باز نامنظم میشه؟؟ 

اره من ۲ ماه دوماه خوردم ی ماه تنظیم میشم بعد دوباره نا منظم خسته شدم دیگه هم دوفاستون خوردم هم پروژسترون 

اره من ۲ ماه دوماه خوردم ی ماه تنظیم میشم بعد دوباره نا منظم خسته شدم دیگه هم دوفاستون خوردم هم پروژ ...

من ماه سومه دارم استفاده میکنم...ماه اول منظم نشد...ماه دوم درست شد الان دوره سوممه...دیگه فکر میکردم با دوفاستون منظم میشه...عجیبه واقعا.

من ماه سومه دارم استفاده میکنم...ماه اول منظم نشد...ماه دوم درست شد الان دوره سوممه...دیگه فکر میکرد ...

من ک نشدم ی ماه شدم الان ماه دوم هستم ک ۱۰ روز از پریم میگذره و خبری نیس