کسی تجربه داشته مثلا صدای همه رو میشنوی ولی نمیتونی بیدار شی قبلا ک دست و پامو نمیتونستم تکون بدم ولی حالا دستمو تکون میدم ولی جسمم بی حرکت میبینم انگار روحم از بدنم جداست حالا اینا هر چند ترسناک ب کنار ولی اون سردرد وحشتناک وقتی دارم سعی میکنم بیدار شم از همه بدتره هر چی سعی میکنم چشام باز کنم و بیدار شم یه سردرد عجیب شدت پیدا میکنه ک حس میکنم تمام رگای سرم میترکه و در اون لحظه فقط دعا میکنم یکی بیدارم کنه چون تلاش های خودم فقط باعث درد کشیدنم میشه کسی اینطوری هس؟
سه تفنگدار😊هر تایپک یهویی باهمیم،😂.......@محدثتونم....بوس ب کلت تفنگدار😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂..... بوس به کله توهم 😂👈@zarinazi😂😂.........برو دارمت☺️ تنها نمیذارمت😁الکی نیس عاشقت شدمو تا زندم من هواتو دارم🤪این دل حالیش نیست🤕حالیش نیست،🤕نبینه خندتو😁😁این دل حالیش نیست😁 دلخور باشی سر کج کنی تو🙂 محدثه♥️🙂
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
این بختکه،منم ی سال تابستونش اکثرا اینطور بودم خیلی عذاب بود وحشتاک وقتی هم بیدار میشدم دیک نمیشد بخوابم از ترس میمردم ب معنای واقعی
همه زندگیم خواهر کوچولوی مهربونم♥️🌱لطفا برای سلامتیش دعا کنید❤️لطفا هم برای سلامتی خواهرم و هم خوشبختی خودم صلوات بفرستید لایک کنید منم براتون میفرستم 🌼❤️
وای خوشبحالت ک خوابت نمیبره منو ک انگار یکی تو خواب میکشونه و باز اذیت میشم
عذاب والا،،اون موقع از خواب میپریدم از ترس تا صبح سکته میکردم
الان شده کابوس و اصلا ت خواب هرکار کنم نمیتونم بیدار بشم
همه زندگیم خواهر کوچولوی مهربونم♥️🌱لطفا برای سلامتیش دعا کنید❤️لطفا هم برای سلامتی خواهرم و هم خوشبختی خودم صلوات بفرستید لایک کنید منم براتون میفرستم 🌼❤️