2777
2789
دقیقا... اونایی ک خیلی تبعیض دیدن سریع جبهه میگیرن ولی از نظر منی ک دچار تبعیض جنسیتی نبودم حرف اس ...

چرا قضاوت میکنید؟ من تو خانواده ای بزرگ نشدم که تبعیض جنسیتی وجود داشته باشه

چه طرز صحبت کردنه

حالا با حرف استارتر کاری ندارم، منظوری نداشت، اوکی

ولی اون کاربر این وسط چی میگه که اولاد عزیزه ولی پسر مهم تره😐😐😐😐😐

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر اینجا ایرانه ها

همون کل ثروتمندای دنیا چشم و نظر دنبالشون نیست  فقط دنبال ما گذاشته یهو پیشرفت نکنیم 😂😂

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

حرف استارتر کاملا خبری بوده و اونایی که جبهه گرفتن رو نمیفهمم ولی حرف اون خانوم واقعا نشون دهندیه حماقت و بی لیاقتیه 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿
چرا قضاوت میکنید؟ من تو خانواده ای بزرگ نشدم که تبعیض جنسیتی وجود داشته باشه چه طرز صحبت کردنه حال ...

عزیزم شما قبل از حرف اون خانم ..سریع جبهه گرفتی 

کامنتت ک هست

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
هرکی یه نظری داره حتما اون پسرو دوس داره که اینو گفته حالا من میگم دخترو بیشتر از پسر دوست دارم دلی ...

امیدوارم شما طرز فکرتون این نباشه

فقط بگین سالم باشه سالم

خدایی نکرده مشکلی داشته باشه تنها چیزی ک بهش فکرنمیکنین همین جنسیته

❤️❤️❤️
انشالا ک بهتر میشن بخدا هرکی میاد عکس ماشینو میبینه میگ فقط خدارو شکر چی بگم حکمت خدارو شکر ولی بابا ...

ممنونم عزیزم.انشالله جور میشه تن برادر و پدر مادرت سلامت باشه

پول جور میشه سلامتی و نمیشه جور کرد عزیزم 

توکل کنید به خدا 

خداروشکر کنید به خیر گذشته

یه سریا این چیزارو جهان سوم و خرافه میدونن 😏

🦄🌈💜میشه برای حاجتام صلوات بفرستین💜🌈🦄
عزیزم شما قبل از حرف اون خانم ..سریع جبهه گرفتی  کامنتت ک هست

خوشم میاد هیچ کدوم براتون مهم نیست اون خانوم به جنسیت تون توهین کرده و گفته پسر مهم تره؛

اصلا عیب نداره حرف اون

بعد دارید به من میگید تو زودتر جبهه گرفتی

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚

[QUOTE=152497231]نگفته که پسر رو بیشتر دوست دارم گفته پسر مهم تره😐[/QUOTE

دقیقا

من خودم پسر دارم تمام زندگیمه

دخترم بود همین اندازه ک برا پسرم مایه گذاشتم میذاشتم

فقط سالم باشه راه راست بره هیچ فرقی نداره

❤️❤️❤️
خوشم میاد هیچ کدوم براتون مهم نیست اون خانوم به جنسیت تون توهین کرده و گفته پسر مهم تره؛ اصلا عیب ن ...

من برای تفکر غلطه اون خانم واقعا جوابی ندارم 

و چیزی رو ک از ریشه غلط میدونم درموردش بحث نمیکنم چون فقط دارم خودم رو خسته میکنم

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
من برای تفکر غلطه اون خانم واقعا جوابی ندارم  و چیزی رو ک از ریشه غلط میدونم درموردش بحث نمیکن ...

دقیقا

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿
همون کل ثروتمندای دنیا چشم و نظر دنبالشون نیست  فقط دنبال ما گذاشته یهو پیشرفت نکنیم 😂😂

😂😂😂باید قبول کنیم خیلی خرافاتی و عوام تشریف داریم موندم مردممون کی میخوان پیشرفت کنن

یه همسایه داریم بچش دندون درآورده بود یروز ازپله هامیافته زمین دستش میشکنه هی واسه همسایه های بیچاره فحش میداد که تا بهشون دندونی فرستادم بچمو چشم زدن به یه هفته نکشید این بلا سرمون امد😐😐😐😐