2777
2789
چرا قربونت برم  بخاطره تایپک آخرت  خدا بیامرزه  بچه پسرعموی مادرم یه دختر ۲۵ ساله ...

کلی با دوستم خاطره داشتم..چقدر میرفتیم سلف دانشگاه چقد سرکلاس خل چل بازی در میاوردیم قلبم داره از جا کنده میشه فقط

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟
بله حکمت خدا بوده ولی میدونی چند نفر گفتن واااااای شش قلو داره وااااای الان ۷ تا بچهههههه دا ...

😐

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا یه طرز فکرایی دارن که ادم جالش به هم میخوره 😒😐

اینا طرز فکرشون دقیقا تو دهه بیست مونده چون سینه به سینه بهشون رسیده تو نسلشون 

اون زمان برای کار چوپانی و کشاورزی میگفتن پسر خوبه چون میتونه کمکشون کنه تو این کارا وگرنه الان دخترا و کلا خانوما حتی یه قدم جلوتر از مردا دارن پیشرفت میکنن .

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
خودتون باعث شدیداون کاربر نظرش بگه  دوست دارید تاپیک منحرف بشه فقط اومدگفت دوتاپسرهافوت شدن م ...

استارتر نوشته ناراحت کنندس که جفتش پسر بوده

یعنی اگه یکیش دختر بود زیاد ناراحت کننده نبود

الان انتظار داری به نظر اون کاربر که گفته پسر مهم تره احترام بزاریم؟ واقعا متاسفم ، شما هم مثل اون

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
تبعیض نتیجه فرهنگ وتربیت توهرخانواده و قومی این تبعیض هانیست

قطعا که خانواده و تربیتو فرهنگش خیلی مهمه

ولی  درصد زیادی از این تربیت ها به خاطر تبعیض تو جامعه است

اگه حقوق همه انسان ها تو ایران برابر بود 

اینهمه فرق بین دختر پسر نبود

چشم زخم وجود دارهههههه از صحبت کردنتون مشخصه کرکره شعور ترز صحبت کی پایینه!

ما خونمونو درست کردیم نماشو سنگ کردیم ی جور داداشم تصادف کرد الان نزدیک ۲۰۰تومن تو خسارتیم بخدا خودمونم موندیم فقط روزی هزار بار سجده شکر میگیم داداشم سالم موند از اون تصادف لعنتی

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
بنده ی خدا گفت جفتشون پسر بودن همین فقط خواست جنسیتو بگه

آره دقیقا استاتر فقط خبر داد اینایی که جبهه گرفتن خودشون از همونا هستن که تو فامیلاشون بین پسر و دختر فرق میذارن و یهو میان اینجا از حرف بقیه برداشت اشتباه میکنن

خیلیا بگی چشم قبول نمیکنن و میگن ما عقب مونده ایم فقد خودشون قبول دارن واقعا تاسفه

بچه ی خوشکلی که از عروسی میاد فرداش از خواب بلند نمیشه 

و هیچ توجیهه پزشکی نداره دلیلش جز چشم چی میتونه باشه؟!

خیلیای دیگه که یه یه هفته نکشیدن

🦄🌈💜میشه برای حاجتام صلوات بفرستین💜🌈🦄
قرن 21 جملاتی از قبیل چشم خوردن..... پسر بهتره....  یعنی تفکر کلا تعطیل. کر کره عقلو منطق و در ...

چشم خوردن واقعیه

حتی توی قران و روایات ائمه هم اومده

خرافات نیست

اما ب نظر منم چشم نخوردن فقط شرایطشون جوری بوده که احتمال مرگشون بوده

معمولا چند قلو ها این اتفاق بینشون میفته

به هر که روز نعمت عهد بستی .فراموشش نکن در تنگ دستی
خیلیا بگی چشم قبول نمیکنن و میگن ما عقب مونده ایم فقد خودشون قبول دارن واقعا تاسفه

چشم کجا بود شش تا بچه نارس بود دوتاشون فوت کردن هنری نبود یه بابای بیچاره که خرج دوتاشونم نداشت حالا چهارتا نوزاد داره بدون حمایت چشم خوردن داره ؟؟؟

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )