2777
2789

من تعجب میکنم وقتی اینجوری چندقلویی زایی اتفاق میوفته پزشک بخاطر سلامت مادر و جنین ها یکی یا چندتا رو ریمو میکنه همون اولین سونو که انجام میدن و مشخص میشه

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنگر بگیر 😐 چیش مهمتره مثلا ؟

دقیقا یه طرز فکرایی دارن که ادم جالش به هم میخوره 😒😐

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿

پسرمهمتره؟؟ وقتی تو که جنس مونثی اینطور میگی دیگه معلومه که جامعه هیچوقت پیشرفت نمیکنه...برتری پسررو نسبت ب دختر بگو ببینم چیه؟؟  واقع متاسفم واس این طرز فکرا ک میگن پسرمهمتره و دختر هیچ

اسی عین این پیرزنا سریع حسرت پسربودنشون رو خورد 

بابا سه تا پسر سه تا دختر بودن میگه دوتا پسرشون فوت کرد خوب ناراحت کنندس دیگه دوراز جونش زبونم لال اگ ی دختر ی پسر بود حداقل دوتا پسر دوتا دختر میموند

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘