2777
2789

میان میگن شوهرم درکم نمیکنه نفهمه بچم رو نگه نمیداره فلانه. کادو برام نمیخره سرده محل نمیده

خب اون اقایی ک میگید این کار هارو نمیکنه از کجا بدونه شما از چی خوشتون میاد از چی نه باید ی جایی باشه تا بخونن تا بفهمن تا درک کنن علم غیب ندارن ک اونجوری ک میخواین نیست بعد پشتش حرف در میارید 

خب شما خانمایی که تا یک کاربر اقا میبینید دعوا میکنید ب نی نی یار گذارش نیدید تعلیقش کنید از کجا باید بدونه موقعی ک ازدواج کرد چجوری با زنش رفتار  کنه چکار کنه؟؟ 

من ب کاربرای مرد مریضی ک میان اینجا فحش میدن یا تاپیکای میزنن ک نباید بزنن کاری ندارم با اونی هستم ک هیچ کار خلافی نکرده کاربرا باهاش لج کردن 

بعد به طرف میگن پسر بچه اینجا چکار میکنی!! خب اون پسر 23 ساله ک اینجاست از نظر شما بچست حداقل دیر یا زود میخواد ازدواج کنه

ی وقتایی هم  ادب   حکم میکنه     فحش     بدی.. ب بعضیا باس گفت درسته ادعات مثه    دلار  بالا میره اما شعورت مثه     ریال     پایینه....پروفم  خودمم کپی ممنوع😊

شما روانشناسی!!!!؟؟؟؟

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
شما شوهر مایی؟؟؟

شوهر شما نیستم ولی اگه بیان بخونن حداقل می‌فهمن باس چکار کنن

ی وقتایی هم  ادب   حکم میکنه     فحش     بدی.. ب بعضیا باس گفت درسته ادعات مثه    دلار  بالا میره اما شعورت مثه     ریال     پایینه....پروفم  خودمم کپی ممنوع😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه آقایان محترم و صد البته به فکر خانومی که داره تو خونه زحمت میکشه نیستن بیشترشون اومد برای خاله زنک بازی و سوالات چرت و پرت و محض کنجکاوی

مغـرورها احـساسی ترند :))

راه های دیگری هم برای کسی تجربه هست 

اینجا بیشتر تاپیک ها خصوصیه و کاملا زنانه پس اصلا درست نیست اینجا حضور داشته باشید 

هزارتا کانال هست برای مردان ک بیشتر در مورد زنا بدونن

سایت تبادل نظره عمومیه 

هر دو‌جنس میتونن عضو بشن 

فقط یه عده چه مرد چه زن حد و حدود نمیفهمنن

یه عده هم که بشدت بد دهن 

نتیجه اش شده یه سایت با هرج و‌مرج زیاد

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......

اونایی که تحصیلکرده هستن نیازی نیست با خانم ها هم صحبت بشن تادبفهمن درضمن رفتار پدر ومادراشون  رو هم میبینن میتونن استفاده کنن از رفتار اشتباه پدر و ماوراشون  عبرت بگیرن  از رفتار خوبشون  استفاده کنن تو اینده

بهترین نیستم اما خودمم😍

مرد باید بره با زنش حرف بزنه که بفهمه زنش چی لازم داره نه که بیاد نی نی سایت دوروز دیگه زنت میاد تاپیک میزنه شوهرم همه ش تو نی نی سایته به من توجه نمیکنه😐😐

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌    

همه آقایان محترم و صد البته به فکر خانومی که داره تو خونه زحمت میکشه نیستن بیشترشون اومد برای خاله ز ...

5 انگشت مث هم نیستن شاید یکی با دیدن تاپیکی درست شد از کجا میدونید ک همه مریضن؟! 

حق دارید اما میتونید از سایت های دیگه هم بخونید درضمن همه زنها شبیهه هم نیستن منکه خودم یه زنم گاهی شاخ در میارم از رفتار بعضی از خانم های سایت 

پس آگاهیتون ممکنه غلط از اب دربیاد 

دنیایه مجازی راست و دروغ زیادی داره بهترین کار برای شناخت جنس مخالف خوندن مقاله و ارتباط باهاشونه تازه اون زمان هم شما نمیتونی بگی صددرصد شناختیشون 

همسر اینده شما ممکنه کاملا متفاوت باشه پس بیشترین تلاشت باید برای بعد از ازدواج و شناخت همسرت باشه

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
5 انگشت مث هم نیستن شاید یکی با دیدن تاپیکی درست شد از کجا میدونید ک همه مریضن؟! 

شما اگه واسه خودتون شخصیت وارزش قائل میشدین الان میبینید جایی که بهتون توهین میشه نمیموندین

پس این دلایل رو نیارین.😊

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺