2777
2789
عنوان

عطر خریده سه میلیون😐🖐

| مشاهده متن کامل بحث + 3416 بازدید | 262 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس منو چی میگی کل درامد ماهمو میدم ادکلن

بخاطر کارم مجبورم همیشه بوی عالی داشته باشم خیلیم رو اعتماد بنفسم تاثیر داره

🎀در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد🎀 پیشاپیش ازت سپاسگزارم خدای بخشنده و مهربانم⁦🙏🏻⁩
تازه بعد از شستن لباس بازم یه کوچلو بوش میمونه... البته من همچین عطری نخریدم ولی چند سال پیش تو شرک ...

اره واقعا خوبه من امتحان کردم عطر فیک خریدم در عرض ی هفته تموم شد اما اصل تا دوماه برام کار کرد

https://harfeto.timefriend.net/16878817494237
مامانش دهنشو مورد عنایت قرار داده تازه همچین زبون داشت میگفت حقوق شوخرم نباید با حقوق کسیکه ۸ساعت در ...

عجب🙃

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
تازه بعد از شستن لباس بازم یه کوچلو بوش میمونه... البته من همچین عطری نخریدم ولی چند سال پیش تو شرک ...

دقیقا 

من همیشه ازم میپرسن ادکلنتون چیه یا منو با یه بوی خاصی میشناسن

ولی من پولدار نیستم

یه هزینه زیاد میکنم ولی اون ادکلنو تا ۵ماه دارم دیگه

🎀در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد🎀 پیشاپیش ازت سپاسگزارم خدای بخشنده و مهربانم⁦🙏🏻⁩
چشم نمیگم اون دیگه عطر نیس آب و گلابه    

انقدرام گرون نیست والا 

من خیلی رو بو وسواس دارم 

با اون حال گرون ترین عطرم رو میلی ده تومن گرفتم 

هرکی هم بوشو گرفته عاشقش شده 

هنوزم  رو بعضی لباسام بوش هست  

خالم بغلم میکرد میگفت از بوت خوشم میاد😂🖐