سلام دوستای گلم این موضوعی که میگم ببشتر از ۲ساله که بنیان زندگیم رو سست کرده.به چن تا مشاور مراجعه کردم ولی واقعا نمیتونن کمکی بهم بکنن چون همسرم قبولشون نداره. خب من کارمندم و دوران عقدیم.از همون اول همسرم توقع داشت من حقوقم رو دراختیارش بذارم ولی من مقاومت کردم..نمیدونم کارم درسته از نظرشما یا نه..ولی مثلا پولی قرض میکنه تا خودم نگم پس نمیده و کلا توقع داره چیزی نگم.جدیدا هر ۲ روز چند روز باهام حرف نمیزنه..واقعا خسته شدم حس میکنم اشتباه کردم باید کوتاه میمومدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم شما وظیفه نفقه نداری اون وظیفه داره داره ازت سوء استفاده میکنه باهاش اتمام حجت کن حقوق تو ندیده بگیره وگرنه برات مشکل ایجاد میکنه اگر خونه داره بگو نصفش بنام بزنه بعد حقوق تو بده بهش همینطوری نده چه پرروئن والا
هرگز این کار رو نکنید که حقوقتون رو دربست بدهید به اون طرف.من خودم طرفم آدم باشه همه کار میکنم اما کسی که اینقدر پرتوقعه مراقب باش و هوشیار باش. حتما یک پس انداز ولو جزیی داشته باش که فقط خودت بدانی. هر دو نفر با هم باید تلاش کنند ولی این قدر توقع جالب نیست.
میدونم..ولی فکر کنم باینخاطرعلاقه ش رو بهم از دست داده..میگفت اگه دوسم داشتی اینطوری نمیکردی.خیلی عذاب وجدان گرفتم.بیشتر هم خونوادم نذاشتن.گفتن مرد بایدخرجی بده و..
از این نظر که زن و شوهر نباید از هم چیزی رو دریغ داشته باشن حرفی نیستو شما نباید خیلی روی این مسئله تاکید کنید اما به نظر میاد همسر شما بیشتر روی حقوق شما تاکید داره تا خودتون
ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ