2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 102 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موندم یه عده این سخنان گوهر بارو از کجا میگن؟اینقد اطلاعات کامل راجع به خانواده همسرش دارین؟ عزی ...

نه ویگه من روم نمیشه به روشون بیارم این موضوعو نامزدمم ک عذرخواهی کرد ولی میخوام از این به بعد کاریم کردم خودم انجام بدم نذارم مادرم براشون کاری بکنه

عزیزم شما هم بگو مامانم دستش درد می کنه  اگه می تونید شما درست کنید اگر نه کلا بدم به کسی ببره ...

میدم جاریم درست کنه باهم بخورن ما نمیخوایم. مامانم اینا اصلا کلهپاچه دوس ندارن زیاد

آره همیشه از دستپخت مامانم تعریف میکنن میگن با سلیقه اس

پس مطمئن قصدی نداشته ب خاطر همین گفته،

خودمم چندبار به زنداداشم گفتم  مثلا مادرت فلان غذارو چقدر خوشمزه درست می‌کنه منم وسایلشو می‌فرستم برات بگو درست کنه برامون،یا اگه چیزی ازش درخواست کردم زن داداشم اصلا رد نکرده اتفاقا مامانش با کمال میل میفرسته برام،حتی خیلی هم خوشحال میشه میگه فلانی از دستپخت من خوشش میاد

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
پس مطمئن قصدی نداشته ب خاطر همین گفته، خودمم چندبار به زنداداشم گفتم  مثلا مادرت فلان غذارو چق ...

من ناراحتیم از این بابت نبوده.. اولا تمیز کردن کله خیلی سخته.. شما میگی وسایلشو میفرستی برات درست میکنن ینی فقط پختنه کار خاصی نیست..

بعدشم من میگمنباید حرفشو میزدن چون شاید من اصلا به قول اون دوستمو خواستم کله رو هم بدم نیازمند اومدن تصمیم گرفتن از جانب خودشون چیزی ک مال من بوده رو دستور دادن بگو بپزن و برا ما هم بفرستن..همین..

آره سیاست نداره اونطوری میگفت ناراحت نمیشدم که نه اتفاقا مادرم اینا بیچاره ها اصلا اینطوری نیستن هر ...

عزیزم چون شوهرت ادم قدر دانیه اینکارو بکن و مطمئن باش پیش شوهرت خیلی عزیز میشی به حرف این خونه خراب کناهم گوش نکن اینجا اکه کسی بلد کسیو راهنمایی کنه که هرروز تاپیک نمیزدن اه وناله کنن .فکر کن پدرمادر خودت مریض شده بودن و عروستون براتون اینکارو میکرد چقدر عزیزش میکردید.بعدشم  مادر شوهرت سادس دیگه خودتم بعد اینهمه مدت باید اخلاقشو بدونی .اگه کله رو پاک نکنی میشی گاو نه من شیرده .همسرتو درک کن به ارزشای همسرت احترام بذار پسری که پدرومادرش که براش زحمت کشیدنو احترام نکنه هیچ انتظاری نمیره که به زنش احترام بزاره که فقط یکی دوساله باهاش اشنا شده.

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.
من ناراحتیم از این بابت نبوده.. اولا تمیز کردن کله خیلی سخته.. شما میگی وسایلشو میفرستی برات درست می ...

چقدر بچه ای استارتر چقدر مال من مال من میکنی نذر که مال تو نیست شوهرت پولشو داده دیگه باید دوطرف باهم تقسیم کنید شایدم مادرشوهرت رو رسم خودشون فکر کرده که نصف میکنین الکی داری بهانه میاری که چی بعدا سوارت نشن ببین اگه میخاستن سوارا بشن تا الان شده بودن مطمئن باش.حالا خوب بود خودشون میپختن میخوردن اصلا براشما نمیدادن به خدا که مادرشوهرت خیلی ماهه معلوم نیست کدوم ازخدابیخبری تحریکت کرده.

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.