2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 102 پست
همسره منم خیلی خیلی خوبه.و واقعا اگه هزار سال دیگه هم بگذره فقط و فقط اونو باز انتخابش میکنم و مثل ه ...

نامزدم دلش براشون میسوزه میگه منم براشون کار نکنم فردا بچه ی خودمم همینکارو میکنه باهام اونا نمیفهمن من که میفهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهر من موقع عروسیم خودشون گوسفند قربانی کردن باورت نمیشه دنبه شم به من نرسید یعنی نگفتن حداقل ...

افرین چهخوب که ت نستی تلافی کنی.شوهرت چیزی نگفت یعنی؟

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

آدم با کار عار نمیشه .به حرف خاله زنکی های بعضی ها هم گوش نکن هر کی گوشو میخاد گوشواره را هم میخا د معلومه نامزد ت آدم معقولو با شعوریه مطمین باش این جور بچه ها خیلییییی رو پدر و مادر و خانوادشون حساسن اگه حالا بات کنار بیاد مطمین باش یجا کنج دلش میمونه ول کن بابا دنیا ارزش این حرفها را نداره بخدا 

افرین چهخوب که ت نستی تلافی کنی.شوهرت چیزی نگفت یعنی؟

شوهرم اصلا به کارهای خونه کار نداره من چی میکنم چی نمیکنم

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
ما ۱۵ مرداد قرار بود عروسی کنیم خونه مونو چیدیم. نامزدم برد کشتار گاه گوشتم آورد خونه خودمون تقسیم ...

ننیدونم والا

ولی خوب تا وقتی نرفتی سر زندگی خودت از این موارد هست دیگه.

شاید از گوشت و جگر و همه چیز مدیریتش با شما و مادرت بوده. اینم گفته خوب کله رو هم ببر براشون دیگه. ولی این شوهرت چه ساده است حرفای مادرشو یه جوری رسونده که باعث کدورت شما شده. کاش به جاش میگفت فلانی ازش یه خورده برا مامانم ابنا هم بزار.

اگر هميشه ادماي خوبي يودن بد رفتاري نكن حالا شايد جو گير شدن بابا اونام ادمن ديگه انسان جايزالخطاس ولي زياد ديگه اين قضيه لطف مكرر و ادامه نده كه تبديل به حق مسلم ميشه

شاید دستپخت مامانتو دوست داشته 

آخه من خودمم دستپخت مامانِ زن داداشمو دوست دارم،برا عروسی پسر جاریش یه قورمه سبزی درست کرده بود بیا و ببین،😋😋

به نظرم به دل نگیر،حالا اون یه حرفی زده 

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎

من موندم یه عده این سخنان گوهر بارو از کجا میگن؟اینقد اطلاعات کامل راجع به خانواده همسرش دارین؟

عزیزم تو لطف و محبت بزرگی نسبت بهشون کردی بارشون افتاده کمک کردی اینجور وقتاست که آدم طرفشو میشناسه درود به تربیت درستت...عزیزم با یه حرف اینهمه محبت خودتو زیر سوال نبر وهنینطور محبتای سه سالشونو همین که به شوهرت گفتی کافیه دیگه پیشو نگیر عزیزم بگذر

ننیدونم والا ولی خوب تا وقتی نرفتی سر زندگی خودت از این موارد هست دیگه. شاید از گوشت و جگر و همه چ ...

آره سیاست نداره اونطوری میگفت ناراحت نمیشدم که

نه اتفاقا مادرم اینا بیچاره ها اصلا اینطوری نیستن هر چی دستشون باشه میدن به ما اصلا از ما نمیکنن

هر چی بوده رو خودمو نامزدم تقسیم کردیم کله رو هم همونطوری گذاشتم فریزر میخوام بفرستم برا جاریم که با مادرشوهرم اینا تو یه ساختمونن و سنشم بالاس و بلده خودشون بخورن ما نمیخوایم