2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهرم

1357 بازدید | 102 پست

خانوما یه سوال ازتون داشتم.

من مادر شوهرم اینا کرونا گرفته بودن. من دوران عقدم. نامزدم هی میگفت بیزحمت براشون غذا درست کن ببرم خودشون مریضن نمیتونن

منو مامانمم میگفتیم ثوابه اشکال نداره براشون غذا درست میکردیم

حتی یه بار برای خاله ی نامزدمم غذا درست کردم برد. اونم مریض بود.

الان مادر شوهرم اینا خوب شدن تقریبا درسته قرنطینه ان هنوز ولی خوب شدن.

منو نامزدم نذر داشتیم گوسفند قربونی کنیم.مادر شوهرم به نامزدم گفته سرشو ببر مادرزنت تمیز کنه بپزه  هم برا خودشون هم برا ما بفرسته.

منم خیلی ناراحت شدم. اولا گوسفند مال ماست شاید اصلا من نخوام به کسی بدم سرشو. ثانیا مگه مادر من نوکر اوناست که بخواد براشون کله تمیز کنه؟

سر این با نامزدم بحثم شد اون بدبخت که بین منو اونا گیر کرده به منم گفت حق با توعه و معذرت خواهی کرد. ولی من خون خونمو میخوره میگم از بس بهشون رو دادم پر رو شدن. خدایی تو این سه سال خیلی خوب بودن حس میکنم تازه خودشونو نشون میدن😔 

به نظرتون چیکار کنم؟ از این به بعد میخوام هیچکاری براشون نکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف بدی نزده که

الان حالش خوب نیست خودش بپزه

یکم کمتر حساس باشی

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

چقدر پررو 

به نظرم برعکسش عمل کنین

دیگه هم اصلا کاری براشون نکنین

معلومه از اونان که رو بدی آستر هم میخوان

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

با یک حرف بعد از سه سال کلا نبر. ولی دلخوریت رو حتما بهشون بگو. و بگو ناراحت شدی 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

به مادر شوهرت مستقيم زنگ بزن و بگو مامانم تا حالا از اين كارا نكرده و چندشش ميشه 

اگه دوست دارين خودتون انجام بدين اگرم نه بذارين قصاب ببره براي خودش

یا صاحب الزمان ادرکنی

اره دیگه واقعا رو دادی 

بعضیا جنبه ندارن فکر میکنن چه خبره یکم بهشون رو بدی

من مادرشوهرم یه بار مریض بود من رفتم کمکش و غذا اینا درست کردم

از اون به بعد یه عطسه میکرد به شوهرم میگفت بگو فلانی بیاد کارامو بکنه 

منم به شوهرم گفتم شرمنده مامانت هیچیش نیس مگه من کلفتم؟

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.