2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 102 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اولشم بهشون خیلی رو دادی.سریع رویه ات رو عوض کن وگرنه خیلی خیلی پشیمون میشی.معلومه خانواده شوهرت ازون ادمهای پررو هستن که محبت بهشون کنی هوا برشون میداره و میگن وظیفه شه.

مامانت اینهنه خوبی کرد درست و حسابی تشکر کردن ازش یا نه؟

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

ینی چی؟ خب وقتی پررو بازی در آوردن من دوباره براشون کوزت بازی دربیارم ک فکر کنن خودمو ننه بابام وظیف ...

فامیلی خاهری برادری کس و کاری نداشتن که رو انداختن به تو و مادرت؟؟من بودم از اولشم نمیکردم اینکارو

نه تو اینکارو نمیکنی تو دختر قابلی هستی

حالا خودش هیچ مادرش چه وظیفه ای داره .اتفاقا این کارو باید انجام بده

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
حالا اگه ادمای خوبین از اونور بوم نیفت ولی حواست باشه لطف مکرر حق مسلم همون ک ب نامزدت گفتی کافیه ...

نه از این اخلاقا ندارن خدایی مادرشوهرم زن ساده ایه

جاری هام حسابش نمیکنن اصلا ولی من احترام به بزرگتر خیلی برام مهمه

ولی این حرفش خیلی برام گرون تموم شد میگم احترام زیاد من باعث نشه سوارم بشن

این همه خوبی کردی..غذا درست کردی....مهربونی کردی...آخرش.زدی خراب کردی....اونم درست میکردی و..بعدش تموم میشد دیگه....

🍁چالش پاییزی بامداد خمار🍁گروه آبی💙 وزن الان ۷۶....هدف ۶۸..........میشه...چون من میخوام😎
این همه خوبی کردی..غذا درست کردی....مهربونی کردی...آخرش.زدی خراب کردی....اونم درست میکردی و..بعدش تم ...

وااا واقعا ادم از بعضی کامنتها شاخ درمیاره

بچه ها بلوا به پانکنید دارید استارتر را تحریک میکنید بخدا زشته باید جواب پس بدین .اسی الان من بگم تو حق داری اونها بدن دلت خنک میشه؟!خب زندگی یعنی همین ی جورایی رفتار کن که اگه برات دویدند شرمنده نشی یادت باشه اونی که شده دنیای تو ماحصل جووانی اون زنه چقدر دنیای حقیری داریم بخدا برای ی کله و چندتا خواسته ........

شاید بخاطر اینکه کرونا دارن گفته شما پاک کنی ،،،،ولی در کل از الان بهشون حالی که تو مسائلی که بهشون مربوط نیست دخالت نکنن الان بنظرم مسئله اینکه کی تمیز کنه بپزه نیست،مسئله دخالت که باید دمبشون کوتاه بشه