2777
2789

سلام . دوستان میشه بگین برنامه شما تو باشگاه چجور بود یا اگه میشه عکس برنامه تون برام میفرستین میخوام بدونم تو هر جلسه چندتا حرکت میزدین و هر جلسه با چه دستگاه هایی و چه تعداد کار میکردین و شروع و پایان تون چطور بوده میشه کمک کنید

لطفا لایک نکنین مرسی💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای لاغر شی یا چاق شی

فرقی نمیکنه میخوام بدونم برنامه لاغری چجوریه چاقی چجوریه. شما برنامه دارین؟

برای یکماه بهتون برنامه کلی میدادن یا هر جلسه ؟

لطفا لایک نکنین مرسی💝

من حرکتا رو بهم باد میداد کاغذی نبود. یادش بخیر 😢😢

روزی سه ساعت به امید مربیم  که ببینمش دوباره و لاغری ورزش میکردمالان تو خونه بهم مزه نمیده 😑😑😑😑

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
فرقی نمیکنه میخوام بدونم برنامه لاغری چجوریه چاقی چجوریه. شما برنامه دارین؟ برای یکماه بهتون برنامه ...

برای ۱ماه من واسه اینکه لاغر کمم میرم منم فردا عکسشو برات میفرستم حرکتا یا ۳تا ۱۵تاس یا ۳تا ۲۰ البته باید مربی هیکلتو ببینه و برنامه بده 

من هرروز ی عضله دارم فقط سینه با پشت بازو باهمه زیر بغل با جلو بازو باقیش جداس پا ی روز  ب ...

یعنی یروز میری سینه مثلا پرس سینه و جلو سینه و پشت سینه با پشت بازو میزنی؟ خب چه تعداد میزنی 

با سن چه حرکاتی میزنی؟

لطفا لایک نکنین مرسی💝
برای ۱ماه من واسه اینکه لاغر کمم میرم منم فردا عکسشو برات میفرستم حرکتا یا ۳تا ۱۵تاس یا ۳تا ۲۰ البته ...

ممنون میشم عزیزم برنامه ات بفرستی ببینم

راستی چقدر هزینه برنامه دادین

لطفا لایک نکنین مرسی💝