2777
2789
عنوان

خانمایی که باشگاه بدنسازی میرفتین یلحظه میاین😘😘

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 31 پست
یعنی یروز میری سینه مثلا پرس سینه و جلو سینه و پشت سینه با پشت بازو میزنی؟ خب چه تعداد میزنی  ...

فردا تگم کن عکس برناممو بدم

روز سینه ب ترتیب باید رعایت شه اول پرس سینه هالتر بعد دمبل. بعد بالا سینه هالتر. قفسه سینه دمبل. بعد زیر سینه دمبل. کراس اور...

حالا صب عکس میدمت

همسرم دلیل من است. 💜🌱
ولی برنامه من سنگینه یعنی نمیتونی یکدفعه انجام بدی من بعد از ۱ سال این برنامه گرفتم که بدنم به ورزش ...

نه عزیزم میتونم من خودم ورزشکارم والیبال کار میکردم الان به تازگی بدنسازی شروع کردم

لطفا لایک نکنین مرسی💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون میشم عزیزم برنامه ات بفرستی ببینم راستی چقدر هزینه برنامه دادین

۵۰تومن

ولی بدنسازی عالیه انگار بدنتو خودت میسازی من در عرض دوماه با رژیم کالری شماری که همه چی میتونم بخورم و ورزش بدنسازی ۱۱کیلو کم کردم اصلنم بدنم شل یا ترک نخورده

فردا تگم کن عکس برناممو بدم روز سینه ب ترتیب باید رعایت شه اول پرس سینه هالتر بعد دمبل. بعد بالا سی ...

ممنونم گلم لطف میکنی. با دمبل حرکاتش چجوریه همون که بالا سر میبری بعد دستت میاری پایین 90 درجه میشه؟

و اینکه عزیزم شما چقدر هزینه برنامه دادین؟

لطفا لایک نکنین مرسی💝
نه عزیزم میتونم من خودم ورزشکارم والیبال کار میکردم الان به تازگی بدنسازی شروع کردم

اکثر تمرین های که انجام میدادم: پرس انفجاری و کرانچو پرس ایستاده بر روی شانه و پلانک و دیپ واسکوات که خیلی سنگینه من خودم جونم در میرفت انجام میدادم و پرس پا و پرس سینه و هالترپارویی که اینم بنظرم خیلی سخته هااتر قدرتی و بارفیکس اینها چون ۶ماه کار کردم اسم هاشون یادم میومد خیلی تمرین های دیگه هست تو برنامه ام نوشته شده فردا عکسش واست میفرستم فعلا همینا یادم میومد

ممنونم گلم لطف میکنی. با دمبل حرکاتش چجوریه همون که بالا سر میبری بعد دستت میاری پایین 90 درجه میشه؟ ...

پنجاه تومن هزینه برنامه

بالا سر نمیبری موازی با سینه دستا رو بالا میبری میاری پایین یا از مربیت بپرس یا فیلماشو ببین متوجه شی

همسرم دلیل من است. 💜🌱
پنجاه تومن هزینه برنامه بالا سر نمیبری موازی با سینه دستا رو بالا میبری میاری پایین یا از مربیت بپر ...

عزیزم هر وقت فرصت کردی برنامه ات برام میفرستی

لطفا لایک نکنین مرسی💝
اکثر تمرین های که انجام میدادم: پرس انفجاری و کرانچو پرس ایستاده بر روی شانه و پلانک و دیپ واسکوات ک ...

خب همه ی اینا رو یه جلسه میرفتی؟ من میخوام بدونم مثلا هر جلسه چه حرکات و چه تعداد باید رفت

ممنون میشم عزیزم هر وقت فرصت کردی برنامت بفرستی

لطفا لایک نکنین مرسی💝