سلام . دوستان میشه بگین برنامه شما تو باشگاه چجور بود یا اگه میشه عکس برنامه تون برام میفرستین میخوام بدونم تو هر جلسه چندتا حرکت میزدین و هر جلسه با چه دستگاه هایی و چه تعداد کار میکردین و شروع و پایان تون چطور بوده میشه کمک کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون میشم عزیزم برنامه ات بفرستی ببینم راستی چقدر هزینه برنامه دادین
۵۰تومن
ولی بدنسازی عالیه انگار بدنتو خودت میسازی من در عرض دوماه با رژیم کالری شماری که همه چی میتونم بخورم و ورزش بدنسازی ۱۱کیلو کم کردم اصلنم بدنم شل یا ترک نخورده
نه عزیزم میتونم من خودم ورزشکارم والیبال کار میکردم الان به تازگی بدنسازی شروع کردم
اکثر تمرین های که انجام میدادم: پرس انفجاری و کرانچو پرس ایستاده بر روی شانه و پلانک و دیپ واسکوات که خیلی سنگینه من خودم جونم در میرفت انجام میدادم و پرس پا و پرس سینه و هالترپارویی که اینم بنظرم خیلی سخته هااتر قدرتی و بارفیکس اینها چون ۶ماه کار کردم اسم هاشون یادم میومد خیلی تمرین های دیگه هست تو برنامه ام نوشته شده فردا عکسش واست میفرستم فعلا همینا یادم میومد