2777
2789
عنوان

اگه خدا بخاد آبان میخایم..

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 48 پست
ایشالله منم بیام عروسی شمابرقصم،جووون،رسم دارین شام چی میدین؟

چن جور غذا مبدن ولی چون ما دستمون خالیه به جوجه کباب اکتفا میکنیم😂

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
سرزنش نکردم😐منظورم مراسمتون بود که چجوری میگیرین؟؟منم عقدم بلاتکلیف موندم.... واسه چی باید سرزنش ک ...

مثلا یه تالار میگیریم بزرگ باشه ولی تعداد کم دعوت میکنیم که شلوغ نشه

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چن جور غذا مبدن ولی چون ما دستمون خالیه به جوجه کباب اکتفا میکنیم😂

همین خوبه،طلاپلوهم بدین بازم پشتتون حرف میزنن،ماهم جوجه دادیم والا همونم کلی خرجش شد😂چندنفردعوتی دارین؟

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
همین خوبه،طلاپلوهم بدین بازم پشتتون حرف میزنن،ماهم جوجه دادیم والا همونم کلی خرجش شد😂چندنفردعوتی دا ...

اول ۶۰۰نفر مد نظر داشتیم ولی با این شرایط ۳۰۰نفر

ایشاللهههههههه مشکلت حل بشه عقد کنید میفهمم چی میگی بخدا درکت میکنم ابجی ایشالله عاقبت بخیر بشی هرچی ...

خخخخخ مرسی گلم انشالهههههههههههههههه انشالهههههههههههههههه توام زودی بری سرخونه زندگی خودت ازاین فشارا راحت بشی میدونم چه فشاری الان مثل خودم روته

خخخخخ مرسی گلم انشالهههههههههههههههه انشالهههههههههههههههه توام زودی بری سرخونه زندگی خودت ازاین فشا ...

دورتبگردم من اخه مهربون😍

ای جانم ایشالله همه چی عالی پیش بره

ایشاالله خدا از دهنت بشنوه

چراعقدنمیکنی گلم،حرف مردم چرا چی میگن؟

عقد خو مونده برا بعد محرم صفر یه هفته مونده به محرم نامزد شدیم وشرینی خوردیم والا دشمن زیاد دارم خیلیا نشستن به دیدن بدبختی من خیلیام خواستن نامزدیمو بهم بزنن که به لطف خدا نتونستن منم از نفس وچشم مردم میتزسم فقط میخوام دوماهه رد بشه عقد کنیم زودتر برام دعا کن خواهر مرسی 

عقد خو مونده برا بعد محرم صفر یه هفته مونده به محرم نامزد شدیم وشرینی خوردیم والا دشمن زیاد دارم خیل ...

آخی عزیزم،انشالله ب حق همین ماه محرم خوده امام حسین خودشون کمکتون کنه همه تون راحت برید سرخونه زندگیتون،منم این سختیارو داشتم الان یکساله ازدواج کردم خداروشکرخوشبختم،نا امیدنشین 

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌