2777
2789
عنوان

اگه خدا بخاد آبان میخایم..

422 بازدید | 48 پست

آبان اگه خدا بخاد میخایم عروسی بگیریم ولی هیچی جور نیست

تروخدا سرم نریزید بگید کروناس یا مگه مجبوری صبر کن بخدا گیر کردم بیشتر از ۱سال نمیزارن عقد باشیم بدون عروسیم نمیزارن بریم سرتونه زندگیمون

جهاز من جوره ولی کارای داماد فعلا نه تو  2ماه درست میشه ینی الان ۳هفتس وام ازدواج ثبت نام کرده ولی هنوز بانک نگفته بره بگه ام ضامن نداره بره یبار یه بانک نوشت اسمش زود دراومد ولی چون ضامن نداشت و لفت داد اسمشو خارج کردن از اون بانک یه بانک دیگه نوشت که هنوز اسمش درنیومده

اینا هیچی کلا میخام برام دعا کنید دعاکنید کارامون جور بشه تا آبان ماه محتاجم به دعاهاتون گیر کردیم😔خیلی استرس دارم خیلی تو فشارم شوهرمم بدتر از من 

@فرنازحبیبی  

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صلوات میفرستم برات 💚

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿
خوشبخت بشی ان شاءالله عزیزم

مرسی یه دنیا برام دعا کنید احتیاج،دارم

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
صلوات میفرستم برات 💚

دورتبگردم دستت دردنکنه 

انشاله عزیزم همه کاراتون بدون مشکل پیش میره وبعد این دوماه یه عروسی عالی میگیریدو میرید سرخونه زندگی خودتون تروخدا شمام به حق این شبا دعا کن منم تاابان همه چی بدون دردسر پیش بره بانامزدم عقد کنم تموم بشه بره خدایی طاقت حرف مردمو ندارم 

انشالله همه مشکلاتت حل شه گلم 

مرسی برام دعا کنید خیلی احتیاج دارم

انشاله عزیزم همه کاراتون بدون مشکل پیش میره وبعد این دوماه یه عروسی عالی میگیریدو میرید سرخونه زندگی ...

ایشاللهههههههه مشکلت حل بشه عقد کنید میفهمم چی میگی بخدا درکت میکنم ابجی ایشالله عاقبت بخیر بشی هرچیم زودتر عقد کنید بعدش عرکسی و اینا من بیام برقصم عروسیت باقالی پلو با گوشت و کباب بخورم 

توکرونا چجوری عروسی میگیرین؟به منم یاد بده

خوبه توضیح دادم بالا نگفتم بیاین سرزنش کنید مطمئن باش دست خودم صبر میکردم تا تموم یشه

خوبه توضیح دادم بالا نگفتم بیاین سرزنش کنید مطمئن باش دست خودم صبر میکردم تا تموم یشه

سرزنش نکردم😐منظورم مراسمتون بود که چجوری میگیرین؟؟منم عقدم بلاتکلیف موندم....

واسه چی باید سرزنش کنم؟؟

ایشاللهههههههه مشکلت حل بشه عقد کنید میفهمم چی میگی بخدا درکت میکنم ابجی ایشالله عاقبت بخیر بشی هرچی ...

ایشالله منم بیام عروسی شمابرقصم،جووون،رسم دارین شام چی میدین؟

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌