2777
2789
عنوان

تو رو خدا برا دخترم دعا کنین

290 بازدید | 22 پست

سه روزه دخترم به دنیا اومده اما از بدو تولد تو دستگاه و اکسیژن بخش وصله،حتی نتونستم بغلش کنم دارم از غصه میمیرم

به کجا چنین شتابان ؟!/به هرآن کجا که باشد /به جز این سرا سرایم ....

ایشالا که سلامنیشو به دست میاره⁦☹️⁩💚

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم خدا بزرگه ان شاءالله بهتر بشه اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

الهی دورت بگردم عزیزم اینم میگذره اشکال نداره عجله نکن بذار قشنگ روبراه بشه اینقدر بغلش کنی که غر غرت دربیاد.این شبها رواز دست نده تو پاکی الان.پس دعاش کن تا کامل سلامت بشه و ببریش خونه

مراقب خودتم باش اون بچه قدرتش رو داره تو بخودت برس وه روزهای شاد و پرکاری داری.

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

نگران نباش  اتقدر بغلش میکنی که خسته بشی. حالتو من پارسال داشتم. 10روز پسرم بهش دستگاه و اکسیژن وصل بود. اما الان ماشالله دیوار راست میره بالا.   تو باید الان به فکر شیرت باشی. حسابی چیزهای مقوی بخور. چای کمرنگ با عسل. از شیردوش برقی بیمارستان بخش نوزادان استفاده کن. چون تا چند روز دیگه شیرتو میخوان که با سرنگ بهش بدی. بعد هم میگن بیا اینم نی نی تون. 

نمیدونم اصلا معلوم نیست 

نترس عزیزم خواهرزاده ی منم چن روز تودستگاه بود الان خداروشکر سالمه 

نینیت خیلی زود میاد بغلت ب حق شش ماهه ی رباب

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
الهی دورت بگردم عزیزم اینم میگذره اشکال نداره عجله نکن بذار قشنگ روبراه بشه اینقدر بغلش کنی که غر غر ...

خدا نکنه بخدا دارم دق میکنم حتی نمیتونم گریه کنم یه پسر نه ساله دارم خیلی روم حساسه یه کم ناراحت شم اشکش در میاد مجبورم گریه ام بریزم تو خودم

نگران نباش  اتقدر بغلش میکنی که خسته بشی. حالتو من پارسال داشتم. 10روز پسرم بهش دستگاه و اکسیژن ...

از شنبه اصلا وضعیتش تغیر نکرده همین داره دیوونه ام میکنه