2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اول رفتم لیزر موی زائد رو رفع کردم بعد چند جلسه رفتم برا سفیدی خوب بود خداروشکر راضی بودم

لیزر برا سفیدی چجور چیزیه؟ من نشنیدم اصلا تا حالا 

لیزر مو دارم میرم ولی سفید کردنه چیه؟ چجوری میشه؟

لیزر برا سفیدی چجور چیزیه؟ من نشنیدم اصلا تا حالا لیزر مو دارم میرم ولی سفید کردنه چیه؟ چجوری میشه؟

برا خودمم عجیب و جالب بود ی مرکزی میرفتم دوتا اتاق جداگانه برا لیزر داشت یکی لیزر موی زائد یکی سفید کردن نواحی حساس 

دردش ک سر کننده میزنن من سال ۹۶ میرفتم اونموقعها جلسه ای ۶۰هزار تومن الانشو خبر ندارم عزیزم

چه خوب 

من زیر بغلم ن ولی بیکینیم حس میکنم تیرگی دارم به اپراتور گفتم سفید کننده بزنم گفت نه تو ریشه های موهات از بین بره تیرگی رفع میشه ولی ۳ جلسه از لیزرم مونده نمیدونم چیکار کنم کجا برم