2777
2789
عنوان

تو رو خدا برا دخترم دعا کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 22 پست
از شنبه اصلا وضعیتش تغیر نکرده همین داره دیوونه ام میکنه

پسرمن عفونت ریه داشت همزمان قلبش  تندتند میزد اونا میگفتن بارقلبش باید4باشه40هست. دکترش میگفتتا15روز میخوابه.  اما بعد 6روز به داروها جواب داد و خوب شد.   شیرمم بهش دادن اونم خورد. بعد گفتن بیا زیرسینه ببینیم چطوری میخوره شیر  اونم بدون مشکل شیرخورد مرخصش کردن. نگران نباش به خدا  حالتو میفهمم.  اما اونجا براش خوبه.   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمن عفونت ریه داشت همزمان قلبش  تندتند میزد اونا میگفتن بارقلبش باید4باشه40هست. دکترش میگفتتا ...

خیلی سخته قلبم داره فشرده میشه شما چطور صبر کردین خدا بچه ازتون حفظ کنه 

به کجا چنین شتابان ؟!/به هرآن کجا که باشد /به جز این سرا سرایم ....
خیلی سخته قلبم داره فشرده میشه شما چطور صبر کردین خدا بچه ازتون حفظ کنه 

منم حال تورو داشتم. همش گریه بودکارم. انقدر خودخوری کردم 5بار رفتم زیر سرم. سینه ام مثل سنگ شده بود. تب کردم42درجه. گفتن باید بستری بشی. اما نخواستم بستری بشم.   چون یه بچه 2ساله داشتم بدون من شب نمیخوابه.   

الان شما حسابی به خودت برس. سینه تو با کسیه اب گرم ماساژ بده.  شیرتو بدوش گوله نشه.  بیمارستان میری دیدنش بگو بهت دستگاه برقیشو بدن بدوش بریز توی سرنگ بذار فریز. 

الان شما حسابی به خودت برس. سینه تو با کسیه اب گرم ماساژ بده.  شیرتو بدوش گوله نشه.  بیمار ...

نمی زارم برام بیمارستان ملاقات ممنوعه فقط شیرم میدونم همسرم میبره اونم یه روز زنگ میزنم میگن شیر میخوره فرداش میگن نمیخوره 

به کجا چنین شتابان ؟!/به هرآن کجا که باشد /به جز این سرا سرایم ....
نمی زارم برام بیمارستان ملاقات ممنوعه فقط شیرم میدونم همسرم میبره اونم یه روز زنگ میزنم میگن شیر میخ ...

درست میشه خوب میشه عزیزم. دعاکن صلوات بفرست.    انشالله زودی مرخص میشه.