2777
2789
عنوان

نزدیکی بعد از زایمان خانمها

301 بازدید | 12 پست

سلام.اگه اطلاعات یا تجربه دارید ممنون میشم کمکم کنید

۱۳ روزه زایمان طبیعی کردم بخیه ندارم چون بعدزایمان کورتاژ شدم خونریزی هم ندارم فقط شاید در روز خیلی کم خونابه باشه(عذرخواهم)

شرایط نزدیکی رو دارم،بخاطر خونابه خیلی کم،نمیتونم داشته باشم؟؟

ضمنا نی نی یار رو هم تگ کنید وقتی جوابم رو گرفتم ازشون بخوام تاپیک رو ببندن.بلدنیستم

میبخشید بچه کوچیک دارم نمیتونم جوابتونو بدم از الان ازهمتون بابت جوابهاتون تشکر میکنم🌹🌺🌺

بزارید حداقل یکماه بشه

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید میشه درمورد کورتاژ توضیح بدی؟ خودت از دکتر خواستی؟ من تحمل خونریزی ی بعدشم ندارم

عزیزم من بعد از زایمان موقعی ک باید زور میدادم جفت میوفتاد،جفت افتاد اما پَره هاش نیوفتاد متاسفانه...ب طرز وحشتناکی کورتاژ شدم جوریکه میگفتم بمیرم فقط...زنده زنده بدون بیحسی ۲۰بار دستاشونو میبردن تو من و تیکه در میاوردن

بخاطر زایمانم؟

بله دیگه شاید عوارض داشته باشه...اما از یه دکتر یا ماما بپرسید بهتره

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
بخاطر زایمانم؟

اوخ اوخ اوخ اوخ دلم ریش شد دختر

هودت داری میگی تیکه تیکت کردن هنوز واژنت به حالت طبیعی بر نگشته بزار چقد عجولی

همسرتو . . . . . کن

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

عفونت میگری به بدترین شکل الان دهانه رحمت خیلی باز حداقل ۶ هفته طول می کشه تا جمع بشه حالت واژنت بعدا دچار هزار درد و مرض میشی دور از جونت 

🔴 شرایطی که انجام فعالیت جنسی در بارداری را محدود میکنند عبارتند از:

1- سابقه سقط
2- سابقه زایمان زودرس
3- انقباض رحم و خونریزی از رحم
4- سابقه زایمانهای زیاد
5- نارسایی گردن رحم
8- پارگی زودرس پرده های دور جنین
9- چهارهفته آخر بارداری

پوزیشن های مطلوب برای نزدیکی در دوره بارداری:
1- خوابیدن زن به پهلو، و ورود آلت مرد از پشت به درون واژن.
2- خوابیدن روی پهلو و رودر روی یکدیگر.
3- زن بالا و چهره به چهره مرد.
4- زن نشسته با زانوهای خم کرده،در حالت تکیه به مرد که در پهلو و زیر او قرار دارد.
بیاد داشته باشید که وضعیت سجده،برای نزدیکی در حاملگی اصلا" مناسب نیست.

چند نکته آموزشی در مورد فعالیت جنسی در بارداری:
1- با معده خالی نزدیکی جنسی  نکنید.

2- در سه ماهه اول حاملگی حساسیت سینه ها شایع است.بنابراین از همسرتان بخواهید تحریک سینه ها را به حداقل برساند.
3- از وضعیتهای مناسب استفاده کنید.
4- وضعیتی راانتخاب نمایید که حین نزدیکی کمترین فشار را به شما وارد می آورد.
5- از نزدیکی کردن بهنگام خستگی بدنی بپرهیزید.
6- بعلت افزایش ترشحات واژن مراقب بهداشت خود باشید.
7- ناحیه تناسلی را باآب گرم شستشو داده از مصرف صابونهای عطردارخودداری نمایید.
8- بعد از ارگاسم،ماساژ کمر میتواند کمی از ناراحتی شما بکاهد.
9- افزایش یا کاهش میل جنسی در بارداری طبیعی است.

چهارتا شش هفته بعد از زایمان،اعضای زن به حالت عادی برمیگردد.اندازه دیواره واژن و فرج بتدریج کاهش می یابد ولی هرگز به حالت پیش از حاملگی برنمیگردد.معمولا"بهبود زخم رحم به دو هفته زمان احتیاج دارد ولی ممکن است چهار هفته طول بکشد تامحل جوش خوردن آن حالت الاستیکی پیدا کند تا نزدیکی راحت و بدون درد انجام پذیرد.اغلب به زنان توصیه میشود برای شروع فعالیت جنسی بین چهار تا شش هفته بعد از زایمان صبر کنند