2777
2789
عنوان

کرونا

97 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها شماهم بخاطر کرونا با نزدیکاتون مثل خانواده شوهر و خانواده ی خودتون قطع رابطه کردین؟؟؟؟

میخواستم بدونم شمام اینجوری هستین یا من خیلی حساسم

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️

من از اخر بهمن تا 15اردیبهشت رفت و امد نکرئیم با هیییییییچکس

ولی دیدم خب چجوری تا 2سال کم کم صبر کنم

الان هفته ای 1بار میبینیم همو اما با رعایت کامل با فاصله میشینیم از هم دست نمیدیدم حتی پسرمم بوس نمیکنن فقط دستشو بوس میکنن

من الان 6ماهه دست بابامو نگرفتم مامانمو بغل نکردم غصصصصصم گرفته

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از اخر بهمن تا 15اردیبهشت رفت و امد نکرئیم با هیییییییچکس ولی دیدم خب چجوری تا 2سال کم کم صبر کن ...

خوش بحالت بخدا

من دوس دارم یکم رفت وامد داشته باشم ولی خانواده شوهرم مراعات نمیکنن پدرشوهرم ماسک نمیزنه مادر شوهرمم گاهی ماسک میزنه گاهی هم نمیزنه هروقتم میریم همش دخترمو بوس میکنه بخدا موندم چکار کنم براهمون کلا رابطمو قطع کردم

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
رفت وامد داریم اما خب دیگه بوس وبغل وخیلی کنار هم نشستن نداریم

خیلی خوبه اینجوری کاش همه اینجوری باشن

خوش بحالت بخدا من دوس دارم یکم رفت وامد داشته باشم ولی خانواده شوهرم مراعات نمیکنن پدرشوهرم ماسک نم ...

نه ما همهههه رعایت میکنن واقعا 

پدرشوهرم و پدرم حتی سرکار هم نمیررن هفته ای 1روز فقط میرن سر میزنن به کارشون 

بقیه هم که خونه هستن 

من و شوهرم حتی سوپرمارکت هم نمیریم 2روز پیشم سالگرد عروسیمون بود کادو شوهرمو تلفنی سفارش دادم برام اوردن 

نه ما همهههه رعایت میکنن واقعا  پدرشوهرم و پدرم حتی سرکار هم نمیررن هفته ای 1روز فقط میرن سر م ...

منم اگه خانواده شوهرم مثل شما بودن هفته ای یبار میرفتیم خونشون خودمونو اینجوری حبس نمیکردیم 

منم اگه خانواده شوهرم مثل شما بودن هفته ای یبار میرفتیم خونشون خودمونو اینجوری حبس نمیکردیم 

من پدرم شوهرم خیلییییی حساسه

در حالت عادی کرونا نبود هم صورت بچه رو خیلی بوس نمیکرد میگفت پدر و مادر راحتن 

بقیه الودگی دارن 

الان جساس ترم شده پسرم وپسر خواهرشوهرمو میخواد بغل کنه ماسک میزنه

من پدرم شوهرم خیلییییی حساسه در حالت عادی کرونا نبود هم صورت بچه رو خیلی بوس نمیکرد میگفت پدر و ماد ...

خدا خیرش بده چقد فهم و شعور داره

من سر این قضیه انقد عصبی شدم وحرص خوردم چندبارم باشوهرم بحثم شده