2777
2789
عنوان

گفتار درمانی خوب تو ساری یا بهشهر

| مشاهده متن کامل بحث + 4590 بازدید | 28 پست
عزیز ببخش سوال زیاد میپرسم قبل از حرف اومدن هم مثلا چیزی میگفتی برات میآورد بازم شرمنده سوال میپرسم ...

نه عزیزم خواهش میکنم. هر سوالی داری بپرس خوشحال میشم بتونم کمک کنم

اره قبلش هم میاورد و البته باز هم بستگی به حالش داشت که سرحال باشه یا نه. البته الان هم حرف نیومد هنوز. همونطور که گفتم فقط دیالوگهای دیگران رو تکرار میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط پارسال دو جلسه بردم گفتار درمانی. احساس میکنم خیلی به پسرم برچسب زد ، خیلی بهم استرس داد، چیز ...

من پيش خانم قبادي رفتم خيلي عالي بودند.....بنظر من شما براي ارزيابي كاملتر حتما به يك گفتاردرمان مراجعه كنيد چون اگر مشكلي باشه و رفع بشه خيلي بهتره وگرنه بعدا براي سنجش ممكن دچار مشكل بشين....شمارشون هم ٣٣٣١١٨٢١...

سلام....من كودك رو پيش خانم قبادي ساختمان پزشكان شفا بردم عالي بودند....شمارشون٣٣٣١١٨٢١

ممنونم

من الان انلاین میبرم ولی هنوز نتیجه نگرفتم

چند جلسه دیگه انلاین میرم اگه نتیجه نداد حتما به خانم قبادی مراجعه میکنم

مرسی

من پيش خانم قبادي رفتم خيلي عالي بودند.....بنظر من شما براي ارزيابي كاملتر حتما به يك گفتاردرمان مرا ...

سلام ببخشید مزاحمتون میشم. من پسرم رو یکی دو تا مرکز توانبخشی بردم و همه‌شون مشکوک به اتیسم خفیف بودن، خیلی نگرانم،دارم ذره ذره میمیرم، روحیه‌م داغونه، میشه بپرسم شما مشکل پسرتون چی بوده که پیش که خانم قبادی نتیجه گرفتین؟

فرزند شما سه ساله هست و کلام نداره نشانه تاخیر کلام هست که ممکنه  به علت وجود اختلال باشه 

قبل از مراجعه به گفتاردرمانگر بهتره به روانشناس کودک مراجعه کنید تا علت تاخیر کلام مشخص بشه و برای درمان اقدام کنید 

مرکز ما مشاوره تلفنی هم داره 

منزل آرام 

09922426429 manzelaram@

ممنونم. ببخشید خیلی وقت بود سر نزدم اینجا... پسر من دیر حرف اومد...من پیش خانم باوندی رفتم دو جلسه خ ...

سلام. پسر منم 3سالشه هیچ کلمه ای نمیگه. بنظرتون چیکار کنم خیلی نگرانم

سلام. پسر منم 3سالشه هیچ کلمه ای نمیگه. بنظرتون چیکار کنم خیلی نگرانم

سلام پیش روانشناس حتما ببرید، که بعدا مثل من پشیمون نشین، من به حرف اطرافیان اعتماد کردم که گفتن ارثیه، الان خیلی نگرانیم بیشتر شده و خودمو سرزنش میکنم، همه جا بردم، میگن طیف خفیف اتیسمه ولس چون خفیفه درمان میشه اما خیلی سخت، اگه یه سال پیش برده بودم شاید زودتر نتیجه میگرفتم

فقط اومدم بنویسم گول تبلیغات داخل پست های نی نی سایت نخورید. خیلی از پیام ها رو خود گفتاردرمان و کاردرمان و روان شناس ... میزارن. توجه نکنید.

تشخیص هم کار روانپزشک هست نه روان شناس. وقتتون تلف نکنید و پیش روان شناس نرید. 

خدا نگذره از این هایی که به خاطر پول خانواده ها رو سرگردون میکنن

فقط اومدم بنویسم گول تبلیغات داخل پست های نی نی سایت نخورید. خیلی از پیام ها رو خود گفتاردرمان و کار ...

شما تجربه مشابه دارین؟ پیش روانپزشک هم رفتم گفتن با چند جلسه نمیشه تشخیص داد