2777
2789
عنوان

گفتار درمانی خوب تو ساری یا بهشهر

4591 بازدید | 28 پست

سلام

تازه عضو شدم که فقط این سوالو بپرسم. اگه کسی تو ساری یا بهشهر گفتار درمانگر خوب سراغ داره و نتیجه گرفته آدرس بده بهم

خواهش میکنم. پسرم بیش از سه سالشه اما حرف نمیزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقای بیابانی تجربشون زیاده ولی من راضی نبودم خانم باوندی هم خوش برخوردن جوون و هیئت علمی اما من راض ...

ممنونم. ببخشید خیلی وقت بود سر نزدم اینجا... پسر من دیر حرف اومد...من پیش خانم باوندی رفتم دو جلسه خیلی استرس گرفتم. مدام میگفت همین الان هم دیر  شده. دچار افسردگی شده بودم یه مدت و کلا کارم گریه بود تو خونه. دیگه نرفتم اصلا. خدارو شکر الان دو ماهی هست که پسرم شروع به حرف زدن کرده . البته هنوز از همسن و سالاش عقبه. مثلا مثل بچه دوساله ها حرف میزنه. الان سه سال و نیمه. خیلی جملاتشو متوجه نمیشم. با این حال از قبل که هیچ جمله ای نمیگفت خیلی بهتره. میشه بپرسم شما مشکل‌تون چی بوده و نتیجه چی شد؟

ممنونم. ببخشید خیلی وقت بود سر نزدم اینجا... پسر من دیر حرف اومد...من پیش خانم باوندی رفتم دو جلسه خ ...

من گفتاردرمان های دیگه رو هم امتحان کردم. هنوز نتیجه نگرفتم. تو تشخیص خانم باوندی به نظرم بهتر بودن اما نمیدونم چرا درمان شروع نمی‌کردن. در مجموع هنوز پسرم بی کلام هست.

من گفتاردرمان های دیگه رو هم امتحان کردم. هنوز نتیجه نگرفتم. تو تشخیص خانم باوندی به نظرم بهتر بودن ...

چند سالشونه؟ ان شاالله زود حرف میان. منم چند جلسه پیش خانم باوندی رفتم هر دفعه میگفت من باید بیشتر بشناسم پسرتو و کلا هم با خودم بیشتر حرف میزد و استرس میداد تا با پسرم حرف بزنه تا بشناسه

چند سالشونه؟ ان شاالله زود حرف میان. منم چند جلسه پیش خانم باوندی رفتم هر دفعه میگفت من باید بیشتر ب ...

سلام عزیز میشه ازتون چندتا سوال بپرسم بچه من هنوز حرف نیپمده

سلام بله بفرمایید

سلام عزیز بچه من هنوز حرف نمیزنه سه سالش هست عزیز بچه شما حرف اومد میشه چکاری انجام دادین گفتار درمان کاردرمانم بردین خیلی ناراحتم دکتر خوب نمی‌شناسم که کارش خوب باشه

سلام عزیز بچه من هنوز حرف نمیزنه سه سالش هست عزیز بچه شما حرف اومد میشه چکاری انجام دادین گفتار درما ...

من فقط پارسال دو جلسه بردم گفتار درمانی. احساس میکنم خیلی به پسرم برچسب زد ، خیلی بهم استرس داد، چیزایی رو که خودم هم میدونستم با اب و تاب میگفت و علائم نگرانی میدونست، شاید هم راست میگفت اما میتونست اروم تر بگه که انقدر حال من بد نشه،طوری بود که منو کاملا ناامید کرده بود، منم دیگه جای دیگه نرفتم، 

بعد یکی دوماه پسرم کم کم شروع کرد به حرف زدن. مثلا قبلش فقط کلمه میگفت اما سه سال و دو سه ماهش شد جملات کوتاه گفت، الان هم دو ماه دیگه میشه ۴ سالش، پیش مشاور کودک بردم گفت پسرت هیچ مشکلی نداره و بعضی از بچه ها طبیعیه دیر حرف میان و گفت مشکل اصلی اینه که پسرم احساس نیاز نمیکنه که حرف بزنه. مثلا اگه یه چیز بخواد دستمو میگیره میبره سمتش

الان چند ماهه جملات بلند هم میگه، شعر میخونه اما کودکانه حرف میزنه و البته واضح حرف نمیزنه خیلی اروم، همش میگم بلند حرف بزن اما گوش نمیده

با این حال خیلی از هم سن و سالانش عقب تره. بیشتر حرف هایی که میزنه مثلا یه داستانی براش خوندم جملات اون داستان رو تکرار میکنه یا یه کارتون دیده جملات و دیالوگهای اونا رو تکرار میکنه،، نه اینکه واسه رسوندن منظوری به من حرف بزنه

جدیدا پیش مشاور بردم که خیلی خوشبین بود میگفت پسرم مشکل نداره اما من هنوز نگرانم

سلام عزیز بچه من هنوز حرف نمیزنه سه سالش هست عزیز بچه شما حرف اومد میشه چکاری انجام دادین گفتار درما ...

چیزی که واضحه اینه که باید تا میتونیم باهاشون صحبت کنیم و شعر بخونیم. من خودم خیلی با پسرم کم حرف میزنم تو خونه. یعنی موضوع کم میارم و البته پسرم هم خیلی علاقه نشون نمیده. از دکتر پسرم هم پرسیدم و مشکل رو گفتم گفت باید بره مهدکودک. اما تو این اوضاع نمیشه

[QUOTE=195333315]چیزی که واضحه اینه که باید تا میتونیم باهاشون صحبت کنیم و شعر بخونیم. من خودم خیلی با پسرم کم حرف می ...[/QUعزیز بچت توجه داره چیزی بگی میاره ،نمیدونم انقد ناراحتم منم باهاش کم حرف میزدم 

[QUOTE=195333315]چیزی که واضحه اینه که باید تا میتونیم باهاشون صحبت کنیم و شعر بخونیم. من خودم خیلی ...

وقتی حالش خوب باشه آره

مثلا بگم دستمال کاغذی رو بیار بستگی به حالش داره اگه رو لج نباشه و در حال بازی نباشه میاره اگر نه خودشو میزنه به اون راه

وقتی حالش خوب باشه آره مثلا بگم دستمال کاغذی رو بیار بستگی به حالش داره اگه رو لج نباشه و در حال با ...

عزیز براش توضیح میدی مثلاً خونه براش نام می‌بری یا نه خودش می‌دونه باهاش اشاره کار میکنی

عزیز براش توضیح میدی مثلاً خونه براش نام می‌بری یا نه خودش می‌دونه باهاش اشاره کار میکنی

عزیز ببخش سوال زیاد میپرسم قبل از حرف اومدن هم مثلا چیزی میگفتی برات میآورد بازم شرمنده سوال میپرسم زیاد ازت چون خیلی نگرانم