2777
2789
عنوان

چی کا کنم برا سقط بیاین لطفا

410 بازدید | 29 پست

دوستان لطفا  کمکم کنین 

یک هفته از موعدم گذشته 

دوتا بچه شیربشیر دارم کوچیکه یکسالش هس 

احتمال زیاد میدم باردار باشم چون پریودای منظمی داشتم 

چی بخورم چکار کنم که  زود پری بشم؟ ؟

توروخدا راهنماییم کنین

من از قیدت نمیخواهم رهایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم ولی ایشالله که نیستی ولی حداقل ایودی بزار یا یجوری جلوگیری کن

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

ببخشید عزیزم .ولی جلوی خودتونو نگه دارید و حسابی جلو گیری کنین تا باعث قتل نفس نشین

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

سقط نکن توروخدا گناه داره من برادرم زنش تو عقد باردار شد هرچی بهش گفتم سقط نکن سقط کرد الان ۱۲ ساله هر کار میکنه بچه دار نمیشه تورو خدا سقط نکن حیفه 

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید.  خدایا خودت مواظب عزیزانم باش❤

اول برو بیبی چک بزن و ازمایش بده . اگه باردار بودی برو دکتر تا زیرنظر دکتر باشی و مکمل بخوری و یه بارداری سالم داشته باشی. اینم بچه ته مثل اون دوتای دیگه. اگه هم نیستی دارو میده پریود میشی. روش جلوگیری تم مطمئن انتخاب کن 

سقط نکن توروخدا گناه داره من برادرم زنش تو عقد باردار شد هرچی بهش گفتم سقط نکن سقط کرد الان ۱۲ ساله ...

عزیزم دوتا دارم 

بخدا آبروم میره میگن پیشگیری بلد نیستن 

ولی حالا شده دیگه 

چی کار کنم حالا

اول برو بیبی چک بزن و ازمایش بده . اگه باردار بودی برو دکتر تا زیرنظر دکتر باشی و مکمل بخوری و یه با ...

نه عزیزم به هیچ عنوان نمیخوام ما یه خانواده خیلی متوسط هستیم 

شرایطشو ندارم بخدا