2777
2789
عنوان

به دلم افتاده که...

205 بازدید | 18 پست

آش بپزم نذر خانم ام البنین💔یه حاجت محال دارم😥 میشه یه خورده دعام کنین

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس درست کن وقتی به دلت افتاده

ان شاءالله به ناممکنت برسی اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
حاجت روا انشالا برای مادر منم دعا کن رو تخت بیمارستانه

حتما. دعام کن. یادم نمیره مامان عزیزتو

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
واسه من خیلی دعا کن وقتی داری اش میپزی

حتما عزیزدلم

میخواب پخش کنی

به نطرم اکه میخوای پخش کنی نپز کسی نمیخوره حروم میشه

من مامان بزرگم هر سال شله زرد میپخت امسال میخواد ماسک بده

هر بسته ۴ تایی به ۱۵۰ تا خانواده پول شله زرد میشه

چیزی که آدم رو زمین میزنه باور کردنی نیست باور نکردنه...  ▷ ◉──────── ♪♡
پس درست کن وقتی به دلت افتاده ان شاءالله به ناممکنت برسی اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

الهی. دعام کن که سخت محتاجم😢

میخواب پخش کنی به نطرم اکه میخوای پخش کنی نپز کسی نمیخوره حروم میشه من مامان بزرگم هر سال شله زرد ...

آش به دلم افتاده.بین همسایه های آشنا و فامیل میدم. 

الهی. دعام کن که سخت محتاجم😢

حتماا اما این بدون این افتادن به دلت اتفاقی نیست ان شاءالله خیره

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
حاجت روا بشی.منم یاد کن برا حاجتت صلوات فرستادم

قربونت برم. حتما