خانوما بارداریه دوممه و ی هفته به زایمانم مونده سینه هام از دیروز سفت و دردناک شدن و پرشیر کسی بوده اینطوری باشه ی هفته اینطوری چجوری تحمل کنم
مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
من یه هفته زودتر از تاریخی ک بهداشت واسم زد زایمان کردم.ولی سینه هام اینجوری نبودن
منم زایمان اولم نبودم اینبار اینطوری شدم چون دخترمو هفت ماهه از شیر باز کردم شایدم بخاطر فاصله نزدیکه
مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خوشبحالتون زایمان میکنین راحت میشین مال من تازه شروع شده
خوشبحالتون باردارین من هفت ساله منتظرم😄😄😘
♡♡خلق عشق مسئلهای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشقشدن مهم نیست، عاشقماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچههاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدیهای عشاق باعث شده که بسیاری از داستانهای عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق میرسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
از خدا میخوام تک تکتون ب مراد دلتون برسین و زودی باردار بشین و سرگرم کوچولو هاتون برا منم دعا کنین با وجود کرونا و بچه دوساله و ی کوچولویی ک هفته دیگه بغلمه بتونم بدون مشکل بزرگشون کنم و خدا خودش مواظب همه بچه ها باشه
حرکتها بچتو چک کن طبیعیه ماه اخر حتی بعصی ها شیر میاد طبیعی یا سزارین؟
سزارینم گلم حرکاتش ک کمتر شده چون واقعا جانداره ک بخواد تکون بخوره
بله منم سزارینم نترس کاش ی هفته منم زودتر تموم بشه هفته بعد سه شنبه زایمان میکنم