2777
2789
عنوان

بچه هاتون کی زبون باز کردن؟

2143 بازدید | 26 پست

بچه ها من یه خواهرزاده ای دارم ۲ سالشه بعد هیچ کلمه ای نمیگه مثله بچه های ۵ ۶ ماهه جیغ جیغوه از خودش صدا درمیاره😃😋

بعد تا میایم یه چیزی بگیم که مثلا فلانی این کلمه رو بگو خودشو میزنه به اون راه نگا نمیکنه به آدم یا پا میشه میره یا داد میزنه خودش نمیخاد حرف بزنه😂

بعد با حرف کسیم حال نکنه یا یه آهنگی میزاریم خوشش نمیاد گوشاشو میگیره😂😂😂 قربونش برم من🥰🥰

چیکار کنیم باهاش واقعا که به حرف بیار؟ به نظرتون دیر نشده؟

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

برادر من پنچ سالش بود

انق دوا درمون کردیم

الان ده سالشه مخمونو خورده😵

تو فکر میکنی کی موند؟اون روزا که فقط خودم پیش خودم می موند. خودم برا خودم شعراشو بلند میخوند.خودم برا خودم نیرو کمکی بود. کی موند؟ * من از راه بدربودنامو بودم اومدم،با پای خودم اومدم،دورامو زدم اومدم،بعد این همه سال رو برگردوندنم،مرد شدم اومدم،الان خودمم،با یه گونی ورق مچاله که گوش درددل یه دهن گشاده،من همون پشت به دوربین همه ام، اینجانب ممدرضا شایع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره؟ اگ پسره کلا پسرا دیر ب حرف میان ولش کنید تا خودش راضی بشه حرف بزنه😂

دختر من از تو گهواره زبونش باز شد و حرف میزد🙃شوخی کردم منظورم اینه خیلییییی زود به حرف اومد ماشالا 

هر چند الانم ۸ سالشه پرحرفه🙄

پسرم الان یه سالشه هیچی نمیگه،به قول شما فک کنم حالا حالا هم خبری از حرف زدن نباشه

۹/۹/۹۹من به آرزوم خواهم رسید🥰خدایا شکرت

دختر من ۵ ماه دیگه ۲ سالش میشه 

همه چی میگه کلمه واضح از دهن کسی بپره بیرون بشنوه بلافاصله تکرار میکنه مثلا گوینده اخبار وسط خبر بگه عجیب و غریب اونم تکرار میکنه  مثلا من میگم برو همه جا رو بگرد بابا رو پیدا کن میگه بابا همه جا نیست پشت پنجره نیست تو بالکن نیست تو دستشویی نیست همه جا نیست اینجوری همه کلمات رو با خودش تکرار میکنه غیر مستقیم منم همراهیش میکنم سعی میکنم هر روز کلمات جدید و  بیشتری بکار ببرم

والا من مادرشوهرم میگفت ک شوهرم تا 6 سالگی هم حرف نمیزده مثلا میرفته تشت نانو میاورده یعنی گرسنمه تا ...

اینم اینجوریه دست آدمو میگیره میکشونه آشپزخونه بعد به شیرآب نگا میکنه ک آب میخاد گوشی رو پیدا میکنه میاره ینی برام کارتون بزار خیلی گوگولیه😂🥰😘

والا من مادرشوهرم میگفت ک شوهرم تا 6 سالگی هم حرف نمیزده مثلا میرفته تشت نانو میاورده یعنی گرسنمه تا ...

ای خدا😂😂😂😂😂

شوهر من دیر راه رفته

ولی دخترم۹ ماهگی راه افتاد

ای خدا😂😂😂😂😂 شوهر من دیر راه رفته ولی دخترم۹ ماهگی راه افتاد

😂😂😂الانم کم حرفه شوهرم باید به زور حرف از دهنش دربیاری ولی خب خوبه من خوشم از پرچونگب نمیاد...خدا حفظ کنه گل دخترتو دختر منم یکسالشه کلی کلمه میگه خداروشکر 10 ماهگیم راه رفت

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
دختر من ۵ ماه دیگه ۲ سالش میشه  همه چی میگه کلمه واضح از دهن کسی بپره بیرون بشنوه بلافاصله تکر ...

دخترا خیلی زود حرف میزنن

دختر منم همینجور بود

الانم ماشالا پر حرفه و خوش قصه🙂

اینم اینجوریه دست آدمو میگیره میوشونه آشپزخونه بعد به شیرآب نگا میکنه ک آب میخاد گوشی رو پیدا میکنه ...

خخخ خدا حفظش کنه به شوخس میگم هااا ناراحت نشی پسرا کلاااااااا تنبل و گشادن خخخخ حرف میزنه بالاخره

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
دختر من ۵ ماه دیگه ۲ سالش میشه  همه چی میگه کلمه واضح از دهن کسی بپره بیرون بشنوه بلافاصله تکر ...

آخییی ماشالله🥰

مام بخاطر همین نگرانیم همه بچه های دورو اطراف چه دختر چه پسر از این کوچکترن حرف میزنن

دختر من از تو گهواره زبونش باز شد و حرف میزد🙃شوخی کردم منظورم اینه خیلییییی زود به حرف اومد ماشالا& ...

اره عزیزم دخترا ۲سالگی تقریبا حرف میزنن اما پسرا هیچی کلا دختر زود ب حرف میاد پسر خیلی دیر جوری ک ادم میترسه نکنه مشکلی داشته باشه اما همین ک ب حرف میخاد دیگ ولت نمیکنه تا ۳،۳/۵ پسر جا داره نگران نباید شد اما همچنان باید باهاش حرف بزنی خودش هروقت عشقش کشید حرف میزنه طبیعیه😂

🕯🐨🌱♻️