2777
2789
عنوان

بچه هاتون کی زبون باز کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2143 بازدید | 26 پست
خخخ خدا حفظش کنه به شوخس میگم هااا ناراحت نشی پسرا کلاااااااا تنبل و گشادن خخخخ حرف میزنه بالاخره

مرسیی😘😘 آره اون ک معلومه😂

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂الانم کم حرفه شوهرم باید به زور حرف از دهنش دربیاری ولی خب خوبه من خوشم از پرچونگب نمیاد...خدا ...

یکسال برابر؟

پسر من تازه یک سالش شد

فقط به سگ میگه هوهو

بابا

ماما

ولی حرکاتش خیلی شیرینتره،مثلا اسباب بازیا رو جمع میکنه میریزه تو سبدش،امروز کنترل خراب بود میزد رو اون دستش تا کار کنه،پیش ما دیده😂که باید ضربه بخوره

یا شال منو میاره میگه بپوش اشاره رو بالکن داره ببرم هوا بخوره

ولی کم حرف میزنه،خیلی هم صدا میشه ولی نامفهومه

۹/۹/۹۹من به آرزوم خواهم رسید🥰خدایا شکرت
اره الان شیرینه منم نگرانم بزرگ شد زیاد حرف نزنه چون خودم کم حرفم و حوصله چونه درازی ندارم

وای منم همینجور.بسیار کم حرفم

از صبح که بیدار میشم برام حرف میزنه و داستان میگه تا شب

حالا جالب اینه که ما همش تو خونه ایم،هیچ جا هم نمیریم،من هیچ حرفی برا گفتن ندارم ولی اون...

بعصیا وقتیا سردرد میگیرم🥴

یکسال برابر؟ پسر من تازه یک سالش شد فقط به سگ میگه هوهو بابا ماما ولی حرکاتش خیلی شیرینتره،مثلا ...

مال ما هم همینطوریه😂 با اشاره میگه از ما بیشتر حالیشه ینی همه چیو میدونه

بعد با این تفاوت که قبلا فقط اسم خودشو میگف هی تکرار میکرد الان اونم نمیگه

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

اره عزیزم دخترا ۲سالگی تقریبا حرف میزنن اما پسرا هیچی کلا دختر زود ب حرف میاد پسر خیلی دیر جوری ک اد ...

والا تو خونه اسم همو نمیگیم

همش همو بابا و مامان صدا میزنیم

ولی پسرم هیچ تمایلی نشون نمیده🥴

یکسال برابر؟ پسر من تازه یک سالش شد فقط به سگ میگه هوهو بابا ماما ولی حرکاتش خیلی شیرینتره،مثلا ...

دیگه یکسال و یک ماهش میشه فردا...اره کلمه زیاد میگه ماما بابا مم جی جی جیش الو به به اب اش و ی چیزای دیگه البته بستگی به روز داره هر روز کلمه جدبد یاد میگیره ما چون کوردیم مثلا ایچه رو یاد گرفت لا لا..الله میگه وقتی اذان میگن دیگه بچه ها متفاوتن خدا همشونو حفظ کنه

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
دیگه یکسال و یک ماهش میشه فردا...اره کلمه زیاد میگه ماما بابا مم جی جی جیش الو به به اب اش و ی چیزای ...

عزیزم خدا حفظش کنه

من خودم بچم اولم دختر بود،خیلی با الان پسرم متفاوت بود

ولی پسرا تنبلن😐

عزیزم خدا حفظش کنه من خودم بچم اولم دختر بود،خیلی با الان پسرم متفاوت بود ولی پسرا تنبلن😐

اره دیگه تنبل اندر تنبل خخخخ عیب ندارخ همینکه سالمن خداروشکر

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین