2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل بیاین از کم کاری خانواده ها بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد تلخ 😔

شبي كه دكتر گفت سزاريني هستي از همون تو مطب تا خود صبح فرداش اشك ريختم 

دكتر متعجب بود گفت همه ميخوان سزارين بشن چته تو 

نميدونست بي كسي درد بديه 

خدا همدمم بود نامه زايمانمو داد سزارين 

رفتم بهداشت هفته ٣٨ دو سه روز قبل زايمانم گفت فكر كنم چرخيده 

وقتي اشك شوقمو ديد اونم باور نميكرد رفتم سونو دكتر خودش تعجب كرده بود چطور چرخيده وقتي تو ٣٧ هفته چند روز بچه فيكس شده

برا عروسیم گفتن بابا ماشینت بده شاسی بلنده ماشین عروس کنیم گفت خودمون با چی بیایم پس نمیشه 😔بخاطر ه ...

اسی در مورد سیسمونی و جهاز که اصلا رو نده به شوهرت

الان اصلا انگار مد شده سیسمونی نمیدن یا کم میدن 

همه ی جهاز یا چند تا تیکه هم داماد میده 

اصلا دخترا سینه سپر میکنن و با افتخار میگن رسم نداریم 

گرچه من چند ساله پیش این موارد ذو پشت سر گذاشتم همش هم به خانوادم میگفتم نمیخواد زیاد هزینه کنید خودمون می خریم بعدا ولی بنده خدا ها برام تهیه کردن

اسی در مورد سیسمونی و جهاز که اصلا رو نده به شوهرتالان اصلا انگار مد شده سیسمونی نمیدن یا کم میدن هم ...

ما واقعا تو خانواده هامون رسم نداشتیم .من میگفتم رسم نداریم شوهرم ب حدی ناراحت میشد تا چند روز جنگ بود بینمون با این حال جهاز تکمیل پدرم داد بهترین ها ولی رفتار خانواده اش خیلی بد بود از اول باهم دراوفتادن خانواده ها دیگه درست نشد 

ما واقعا تو خانواده هامون رسم نداشتیم .من میگفتم رسم نداریم شوهرم ب حدی ناراحت میشد تا چند روز جنگ ب ...

چی رو سم نداشتید؟

فکر کردی خانواده شوهر منم کم و بیش دنبال این حرفا بودن یا غیر مستقیم میگن از بابات برای خونه پول بگیر البته غیر مستقیم منتها زبونشون رو قیچی می کنم چون خودشون هم از این پولا به دخترا ندادن تازه از داماد هم میکنن برای اون یکی پسر بی عرضه اشون

بلاهایی که سر من آوردن بدتر از این چیزایی که گفتیه 

اینا خیلی پیش پا افتلدست

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

من خانواده همسرم یه هرارتومنی کمک نکردن و هیچ کاری برامون نکردن ان شاالله خدا انقدی بهم عمر بده که بدبختیشونو ببینم هیچوقت حلالشون نمیکنم بابت تیکه هاشون حرفاشون و همه کاراشون

من بابام بااینکه وضعش خوبه نذاشتم جهیزیه بخره برام خودم با وام ازدواجیم هرچی که شد گرفتم بابامم دزدکی من برام ۲۰۰تومن خرید کرد که من بعنوان هدیه قبول کردم وهزارتا منت هم سرشوهرم گذاشتم که فکر نکنه وظیفه بابام بوده

سیسمونی هم نمیذارم ریالی خانوادم خرج کنن،،،منو شوهرم اگر نتونیم خرج  اولیه بچمون رو بدیم همون بهتر که بچه دار نشیم کلا

سایه پدرومادرم بالا سرم باشه هیچی ازشون نمیخوام