2777
2789

اینکه من ی دختر دارم واسه تعیین جنسیت میخوام برم،با درنظر گرفتن اینکه مشکل بارداری ندارم،احتمال موفق بودن آی وی اف چقدره؟؟

واینکه هزینه هاش تقریبا چقدر میشه؟؟امروز از دکترم پرسیدم گفت ۳۰ میلیون گفتم اینجام بپرسم ببینم چجوریاس

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۶ تومن شد بدون تعیین جنسیت

۵ روزه انتقال دادم

عزیزم یه خانمی تایین جنسیت میکرد واسه پسر اصلا جنین پسر نداشت

همه جوانبو در نظر بگیر اگه مشکلی ندارید نرید سمتش

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

خواهر من نکن این کارو...هرچی خدا میده بهت راضی باش...شما که مشکل نداری دنبال این چیزا نباش

من یه مدت کلینیک ناباروری کار میکردم یه نفر با شرایط شما اومد..برای پسر....والا آزمایش و کارای مربوط به آزمایشگاهشو من انجام دادم..اون پسر دو قلو میخاست...از شانس من زد و سه قلوی دختر شد🤣🤣🤣 کلینیک رو روی سرم خراب کرد

خواهر من نکن این کارو...هرچی خدا میده بهت راضی باش...شما که مشکل نداری دنبال این چیزا نباش من یه مد ...

واای یا خدا مگه مقصرشمابودی؟

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
من ۱۶ تومن شد بدون تعیین جنسیت ۵ روزه انتقال دادم عزیزم یه خانمی تایین جنسیت میکرد واسه پسر اصلا ج ...

چجوری یعنی جنین پسر نداشت؟ عزیزم ان شاالله ک باردار بشی و نینیت بمونه برات گلم

امید زندگیم دوقلوهام😍 
من ۱۶ تومن شد بدون تعیین جنسیت ۵ روزه انتقال دادم عزیزم یه خانمی تایین جنسیت میکرد واسه پسر اصلا ج ...

وای چ بد

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
خواهر من نکن این کارو...هرچی خدا میده بهت راضی باش...شما که مشکل نداری دنبال این چیزا نباش من یه مد ...

دقیقا دکتر منم حرف شمارو زد . گفت ای وی اف هم صد درصدی نیست ک جنسیت دلخواهت بشه ولی به هرکی میگم باور نمیکنه

امید زندگیم دوقلوهام😍 
دقیقا دکتر منم حرف شمارو زد . گفت ای وی اف هم صد درصدی نیست ک جنسیت دلخواهت بشه ولی به هرکی میگم باو ...

اره دکتر خودمم همینو گفت امروز بهم

من عقیده دارم هر کسی دوست داره خر دوجنس روداشته باشه و پول هم داشته باشه خوب به خواسته دلش میرسه مگه ...

میدونین من میترسم نگیره بعد اینهمه پول ب فنابره