2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار وپریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 47 پست
دو تا از دخترعمه هام هم باردار بودند هم پریود می شدند مامانم میگه زمان جوانیش همسایه مون گفته بود من ...

مامان خودمم  سخاهرمو وبرادرم پریود میشده تا دوماه.دخترخالمم همینجور بوده..گفتم شاید منم اینطوری شدم بی بی چک گذاشتم هاله انداخت..شاید خدا معجزشو فرستاده دعاکن برام‌خیلی دلم شکسته

قربونت برم گلم ایندفعه خیلی دلم شکست اخه اقا ابولفضل وخیلی صدا زدم ولی جوابمو ندادن😔الاهی ک بحق اقا ...

توی روضم بروی چشم😭

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان خودمم  سخاهرمو وبرادرم پریود میشده تا دوماه.دخترخالمم همینجور بوده..گفتم شاید منم اینطوری ...

ان شاء الله بارداری. دعات میکنم حتما

به هر حال احتیاط ضرر نداره

قربونت برم گلم ایندفعه خیلی دلم شکست اخه اقا ابولفضل وخیلی صدا زدم ولی جوابمو ندادن😔الاهی ک بحق اقا ...

ببین اخر روضست بایه دلی برات دعا کردم 

من خیلی روسیاهم خیلی

اما میدونم دعا درحق هم میگیره خیلی اشک ریختم زجه زدم برای همه ی همدردام و مخصوص صدات میکردم میدونم حکمتی داره.دیدی دل ادم یه حالی میشه.انشاله خدا من روسیاه رو قابل بدونه و دامنتو سبز کنه الهی بحق  اشکهای رباب و آغوش خالیش سال بعد اینموقع سینه گذاشته باشی دهن فرشتت.میدونم حاجت میگیری میدونم

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
ببین اخر روضست بایه دلی برات دعا کردم  من خیلی روسیاهم خیلی اما میدونم دعا درحق هم میگیره خیل ...

اشکمو دراوردی بخدا😢 الاهی ب حق اقا ابولفضل هیچوقت دلشکسته نشی وامام حسین همیشه پشتت باشه این دعات برام خیلی ارزش داشت الاهی ک حاجت روابشی ب حق این بزرگوران این ماه محرم.الاهی امین

منم دعا کنین

الهی که سال بعد اینموقع تو آغوشته داری راه میری و میخوابونیش.

پرش رفته کمش مونده الهی اول تو و اونایی که اینقدر انتظار کشیدین بشین بعد من.

خدا رحمان و رحیمه بازم شکر مثل من سنت بالانیست😢

الهی که سال بعد اینموقع تو آغوشته داری راه میری و میخوابونیش. پرش رفته کمش مونده الهی اول تو و اونا ...

عزیزی خانمی خیلی ممنونم ک اینقد مهربونی منم مطمعنم این ماه اقامون امام حسین جوابتو میده شک نکن..منم ۳۵سالمه براهمون میترسم ولی خب برا خدا غیرممکن وجود نداره .صلاحمون وخدا بهترمیدونه ما فقط میتونیم دعا کنیم تاوقت استجابت دعامون برسه

الهی که سال بعد اینموقع تو آغوشته داری راه میری و میخوابونیش. پرش رفته کمش مونده الهی اول تو و اونا ...

ممنون عزیز دلم..منم برای شما از ته دلم دعاکردم..منم سنم با شما خیلی تفاوت نداره...اینجوری نبودم ولی یه مدته دلم همش آشوبه خیلییی دلم بچه میخواد😥😔😔