آره پسرم ۶ سالشه.سه دوره آمپول و قرص مصرف کردم نشد ماه آخر لتروزول خوردم حامله شدم.دوسال پیشم یه سقط ...
ب نظرت منم این ماهم برم امپول بزنم گفتم دو دوره زدم فایده نداشته .این ماه گفتم باه زنان بخورم با متفورمین .من دوتادختر دارم.برا سومی اقدامم دارو گیاهی زیاد استفاده کردم فولیکول دارم ولی کیست میشدن .دوماهه امپول میزنم دیگه گفتم حتما صلاح خدانیست موندم دیگه ادامه بدم یا ول کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره دو دوره زدم نشد ولی همین ماه بود زده بود روز ۲۲سیکلم فولیکول ۲۴ داشتم ضخامت رحمم ۱۸بود ک مشکوک ب بارداری هم بودم ولی خب نشد..من این ماه دارو نخورده بودم کیست داشتم درمان کردم رفتم ببینم خوب شده یا ن ک گفت فولیکول داری همون روزم امپول زدم
قربونت برم گلم ایندفعه خیلی دلم شکست اخه اقا ابولفضل وخیلی صدا زدم ولی جوابمو ندادن😔الاهی ک بحق اقا امام حسین واقا ابولفضل توامحاجت روابشی میشه سفارشمو ب اقا امام حسین بکنی خیلی دلم شکسته خیلی اقا ابولفضل وبحق امام حسین قسم دادم ولی منو لایق ندونستن😢