2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار وپریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 47 پست
آره پسرم ۶ سالشه.سه دوره آمپول و قرص مصرف کردم نشد ماه آخر لتروزول خوردم حامله شدم.دوسال پیشم یه سقط ...

ب نظرت منم این ماهم برم امپول بزنم گفتم دو دوره زدم فایده نداشته .این ماه گفتم باه زنان بخورم با متفورمین .من دوتادختر دارم.برا سومی اقدامم دارو گیاهی زیاد استفاده کردم فولیکول دارم ولی کیست میشدن .دوماهه امپول میزنم دیگه گفتم حتما صلاح خدانیست موندم دیگه ادامه بدم یا ول کنم

قرص لتروزول رو من خیلی خوب جواب میده.حیف اونهمه هزینه که میکردم سر اولی.۶.۷ سال پیش هر دورش ۵۰۰ ۶۰۰ ...

من ک لتروزول جواب نداد فولیکول کوچیک داشتم ولی تخم هویج ک تو پریودی میخورم فولیکول خوب دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمپول واسه آزاد شدن فولیکول هم میزنی؟

اره دو دوره زدم نشد ولی همین ماه بود زده بود روز ۲۲سیکلم فولیکول ۲۴ داشتم ضخامت رحمم ۱۸بود ک مشکوک ب بارداری هم بودم ولی خب نشد..من این ماه دارو نخورده بودم کیست داشتم درمان کردم رفتم ببینم خوب شده یا ن ک گفت فولیکول داری همون روزم امپول زدم

آهان اینم خوبه.لتروزل احتمال چند قلو زایی داره

ب نظرت بخورم این ماهم.بهم داده لتروزول .ولی نمیدونم‌ک اون‌فولیکول ازاد شده یا ن یوقت کیست نشده باشه لتروزول بد باشه 

ب نظرت بخورم این ماهم.بهم داده لتروزول .ولی نمیدونم‌ک اون‌فولیکول ازاد شده یا ن یوقت کیست نشده باشه ...

نمیدونم من.واسه من خیلی بزرگ نمیشه.ماهی که باردار شدم ۱۷ بود فولیکولم.فکر کنم اول درمان بشه کیستت بهتر باشه

نمیدونم من.واسه من خیلی بزرگ نمیشه.ماهی که باردار شدم ۱۷ بود فولیکولم.فکر کنم اول درمان بشه کیستت به ...

خب نمیدونم کیسته یا ن..ماهی ک لتروزول خوردم روز ۱۱ پریودم فولیکول ۸ و۱۰ داشتم گف روز ۱۵امپول بزن تا اون موقع رشد میکنه ک نشد

بی بی چکای لعنتی عصابمون وخراب میکنن .انشاالله حاجت روابشی گلم ب حق امام حسین ع مرسی ک جواب دادی گلم ...

من اینماه قول دادم دنبال هیچی نرم کیت بی بی شمارش روز کوفت درد 

ماه پیش با ۸ روز تاخیر و بی بی های مثبت پری شدم 

بدرک والا.

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
ب نظرت بخورم این ماهم.بهم داده لتروزول .ولی نمیدونم‌ک اون‌فولیکول ازاد شده یا ن یوقت کیست نشده باشه ...

منم اینماه کلومیفن نخوردم و مقاومت کردم بدرک بابا.چه میکنیم باخودمون.خسته شدم

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
من اینماه قول دادم دنبال هیچی نرم کیت بی بی شمارش روز کوفت درد  ماه پیش با ۸ روز تاخیر و بی بی ...

منم دقیقا هروقت پری میشم همینارو میگم وسط ماه ک میشه باز یادم میره 😁

اره. واقعا منم خسته شدم ب زور ک نمتونیم از خدا بگیریم حتما صلاح نیست

امشب از ته دلم دعات میکنم خدادامنتو سبز کنه

دو تا از دخترعمه هام هم باردار بودند هم پریود می شدند مامانم میگه زمان جوانیش همسایه مون گفته بود من باردارم و پریود میشم 

جریان شما رو نمیدونم چیه

ان شاء الله بارداری

امشب از ته دلم دعات میکنم خدادامنتو سبز کنه

قربونت برم گلم ایندفعه خیلی دلم شکست اخه اقا ابولفضل وخیلی صدا زدم ولی جوابمو ندادن😔الاهی ک بحق اقا امام حسین واقا ابولفضل توام‌حاجت روابشی میشه سفارشمو ب اقا امام حسین بکنی خیلی دلم شکسته خیلی اقا ابولفضل وبحق امام حسین قسم دادم ولی منو لایق ندونستن😢