2777
2789
عنوان

چه دعایی بخونیم چیکار کنیم

75 بازدید | 13 پست

سلام نینی سایتیا میخوایم خونمونو بفروشیم خونه خوبیه ولی مشتری میبینه پشیمون میشه دعایی سوره ای چیزی میدونید بخونیم زودتر فروش بره اگه بلدید بگید لطفا  

❤️az tang deli jana jaye nafasam nist

بچه ها یه سوال بی ربط شما از این عکس تبلیغی دی جی کالا این پایین که عکس اسباب بازی سوسک گذاشته و هر روزم اینجاست چندشتون نمی شه ؟ کجا بگیم بهشون که ورش دارن ؟ خودشم آپشنی نداره که نبینمش ایییییییییی

با خدا باش و پادشاهی کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
بچه ها یه سوال بی ربط شما از این عکس تبلیغی دی جی کالا این پایین که عکس اسباب بازی سوسک گذاشته و هر ...

برای من نمیاد ظاهراً هوشمند شده مثلا فرضا اگرشما سرچهای گوگلت بیشتر دیجی کالا باشه بیشتر هم تبلیغات دیجی کالا برات نمایش داده میشه

روی دستش پسرش رفت ولی قولش نه،لطفا لایک نکنید ممنونم                 
برای من نمیاد ظاهراً هوشمند شده مثلا فرضا اگرشما سرچهای گوگلت بیشتر دیجی کالا باشه بیشتر هم تبلیغات ...

یعنی کاریش نمی تونم بکنم ؟ واقعا عذابم می ده این عکس . ممنون 

با خدا باش و پادشاهی کن
بچه ها یه سوال بی ربط شما از این عکس تبلیغی دی جی کالا این پایین که عکس اسباب بازی سوسک گذاشته و هر ...

Ad blockerسرچ کن باید یه طوری روی مرورگرت نصب کنی، خودم بلد نیستم همسرم برام انجام داد

مال من رو کروم نشد ، با اوپرا میام اوایل کل تبلیغات رو حذف میکرد الان چندتاشو میاره ولی بازم همه اش نیست 

Ad blockerسرچ کن باید یه طوری روی مرورگرت نصب کنی، خودم بلد نیستم همسرم برام انجام داد مال من رو کر ...

مرسی گلم . من با عکس این سوسکه خیلی مشکل دارم وگرنه بقیه ش ناراحت کننده نیست . یکی نیست بگه آخه مدل اسباب بازی قحطه که اینو ساختین 

با خدا باش و پادشاهی کن
عکس اصلا مشخص نیست عزیزم

یکیش بود برای گره در کار روزی ۳۶۰ مرتبه ذکر یا جوادالائمه یکی دیگش برای انتقال و جابه جایی روزی ۳۶۰ مرتبه یارب نمیدونم اینا به کارتون میاد یا نه ولی من از ذکرها که نوشته انجام دادم حاجت گرفتم . ایشالله که خونتون هم فروش بره

💖عاشق خانواده ام هستم💖