2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این برنامه رو از زمان بارداریم دارم خیلی عالیه راجب بچه ها...یه جایی مثل نی نی سایت که من کلی دستور غذا یاد گرفتم واسه بچم و کلی از سوالام به جواب رسیدن امیدوارم به درد شماهم بخوره و استفاده کنین ....الهی نی نی های همتون سالم باشن عزیزای دلم😍😍😍😍😍

من برای مراقبت از مهراد جون از اپلیکیشن گهواره استفاده می‌کنم. خوبیه گهواره تو اینه که کاملا متناسب با سن بچه‌هامون برنامه‌ریزی شده. گهواره رو از لینک زیر دانلود کن و بیاکه اونجا کلی پدر و مادر دیگه هم هستن.
https://gahvare.net/i/5f42209e8d176

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

خیلی بزرگو جاگیره، من یدونه گهواره ساده تا دوسال گرفتم قشنگ هم سطح تختم بود راحت دست میکردم بچه رو برمیداشتم بهش شیر میدادم 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
خیلی بزرگو جاگیره، من یدونه گهواره ساده تا دوسال گرفتم قشنگ هم سطح تختم بود راحت دست میکردم بچه رو ب ...

عکسش رو نداری گلم ؟

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
عکسش رو نداری گلم ؟

نگا عزیزم سرعت نتم خیلی خیلی پایینه چند بار خاستم عکس بزارم نمیشه، ببینم لینکش هست بزارم، اسمش گهواره مارک hook هست. پایش قابل دراومدنه یعنی قشنگ هم سطح تخت میشه، تا دو ساله هم توش جا میشه، تاشو و کم جا میگیره، اون موقع خریدم ۷۰۰، فکر کنم الان رو ۲ تومن باشه. بزار لینک عکسشو پست بعد میزارم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
خوبه من یع تخت گرفتم یه گهواره توگهواره اصلانموند الان چهارماهشه تواتاق خودش روتخت میخابه

پیشش نمیمونی؟  خیلی مراقب باش تا یک ماه دیگه یا کمتر میرن رو شکم حتی شبا. یوقت نیفته

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
عکسش رو نداری گلم ؟

https://www.google.com/search?q=عکس گهواره hauck&client=ms-android-samsung&prmd=ivsn&sxsrf=ALeKk01oF0IrnkkKRBIY76ddFa-LD-SvBg:1598267563013&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiU2eDS2rPrAhUOXhUIHdYIDXAQ_AUoAXoECAwQAQ&biw=412&bih=652&dpr=2.63#imgrc=EVv-4-IcHd8ReM