2777
2789
عنوان

چرا تایپیک من حذف شد 😭😭😩😩؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه پریشب رفته بودیم بیرونو چقدددددددر رعایت نمیکردند و دسته ها کیپ تو کیپ هم بودن 

اوهوم اونا به کرونا اعتقاد ندارن من از اطرافیانم که رعایت نمیکنن پرسیدم میگن سیاسته که مردم به گرونی اعتراض نکنن وگرنه کرونا اونقدرام که فکر میکنید کشنده نیست من اینجوری موندم😐😑☹😒

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم

ول کن بابا حوصله داری. اینقدر به سرمون هست که کسی حوصله هشدار تو را نداره.

اگه راست میگی و نی خوای یه کار درست بکنی بیا بگو

آهای مردم با حرفتون دل آدما را نشکنید 

پشت سر دختر و پسر کردم حرف بی خور نزنید

تا دیدید یه دختر یه کم موش  بیرونه اینقدر حرف مفت نزنید

تو زندگیت بقیه فضولی نکنید

غیبت نکنید

تهمت نزنید

حالا من تو محرم  لاک بزنم به تو آسیب می رسه.

بخندم به تو آسیب می رسه.

فقط فکر نکنی من تاپیکت  را  ترکوندما. من الان دیدم

عههه اخه  همه میگن ما میریم ماااامی   گپ     اونجا بدتره؟؟؟     من ...

من رفتم خیلی مزخرف فک کن تاپیکاش بروز نمیشه تاپیکهای سه روز پیش مثلا بین تاپیکای یه دقیقه پیش اصلا تو اعلاناتش معلوم نیس کی ریپلی میکنه خلاصه خیلی مزخرف 

❤️
ول کن بابا حوصله داری. اینقدر به سرمون هست که کسی حوصله هشدار تو را نداره. اگه راست میگی و نی خوای ...

لاک و خندیدن به خودت مربوطه ولی تجمعات باعث افزایش بیماری و پوسیدگی بیشتر ما حساسها میشه 

منظورم تو نیستی کلا میگم 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
من رفتم خیلی مزخرف فک کن تاپیکاش بروز نمیشه تاپیکهای سه روز پیش مثلا بین تاپیکای یه دقیقه پیش اصلا ت ...

اینجا عالی بود    ولی دارن خودشون خرابش میکنن     

اصلا ادم نمیشه دستشو تکون بده بس که تبلیغات زیاده

تو دردی   💔    هم درمان  تویی