2777
2789
عنوان

چرا تایپیک من حذف شد 😭😭😩😩؟؟؟

185 بازدید | 31 پست

دیروز من یه تایپیک زده بودم به نام چرا تو محرم رعایت نمیکنیند؟ امروز اومدم دیدم ترکیده اخه چرا ؟ کسی میدونه؟ من اونو واسه هشدار نوشته بودم که رعایت کنن  

خَنًدَتوً با دٌنیا عَوَضً نِمیکٌنَمً دِلبَرً خوش خَنًدهً مَن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی رعایت کنه ؟ چی رو رعایت کنن ؟ خب چرا انتظار داری بقیه اصلا رعایت کنن ؟ مگه ایمان یه چیز شخصی نیست ... اصلا به من چه 😐

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
کی رعایت کنه ؟ چی رو رعایت کنن ؟ خب چرا انتظار داری بقیه اصلا رعایت کنن ؟ مگه ایمان یه چیز شخصی نیست ...

چرا قاطی کردی؟😂😂😆😆😆

تاپیک چی بوده .ینی چی رو رعایت کنن؟

اینکه پریشب رفته بودیم بیرونو چقدددددددر رعایت نمیکردند و دسته ها کیپ تو کیپ هم بودن 

مامی گپ نرفتی ببینی مسخره تراز اینم وجود داره 🤦‍♀️

عههه اخه  همه میگن ما میریم ماااامی   گپ    

اونجا بدتره؟؟؟     من که نمیرم   ولی برید شماها

تو دردی   💔    هم درمان  تویی