2777
2789
عنوان

حذف تاپیک

131 بازدید | 22 پست

شاید من وسواس ذهنی دارم نمیتونم ببینم تاپیکی دارم که حتی ده نفر هم بهش جواب  ندادن ولی همش جلوی چشممه ...

دلیل این کارتون چیه؟ یا اختیار حذف تاپیک و بدین به خودمون یا حداقل خودتون عین قبل حذفش کنین میخواین عذاب بدین  کاربرا رو؟ 

دوستان هر کسی که اومد توی تاپیک نی نی یار و تگ کنه 

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_2  

@نی_نی_یار_5  

@مونا_تهرانی

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

همیشه عشقباشد ، همیشه برکت 🌹

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله ما باید حق حذف تاپیک خودمونو داشتهباشیم

عدم حذف بعضی تاپیکها برای خیلی ها ممکنه دردسر بسازه حتی اگه به ظاهر برای خیلی ها یه تاپیک عادی باشه ممکنه برای استارتر دردسر ساز باشه

اینکه این سایت میخاد با داشتن تاپیکای زیاد پربازدید تر بشه ، باید راهی دیگه پیدا کنه

بله ما باید حق حذف تاپیک خودمونو داشتهباشیم عدم حذف بعضی تاپیکها برای خیلی ها ممکنه دردسر بسازه حتی ...

ما انگار حق نفس کشیدن هم نداریم 😏

همیشه عشقباشد ، همیشه برکت 🌹
@مونا_تهرانی     من نمی‌فهمم دلیل این کارتون چیه 🧐  خوب چه معنی میده بهمون اجازه ...

احتمالا با اینکار ترافیک سایت بالاتر بره من تصورم اینه حالا ممکنه دلایل دیگه هم باشه

@مونا_تهرانی جوابگو باشید 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️
@مونا_تهرانی     من نمی‌فهمم دلیل این کارتون چیه 🧐  خوب چه معنی میده بهمون اجازه ...

میدونی علتش چیه.؟؟ چند شب پیش نمیدونم دیدی یا نه .یکی کاربر اومده بود با جدیت میگف من همسر یکی از سلبریتی هام .زندگیمه فلانه .بعضی ها هم حرفاشو باور کردند و ازش سوال میپرسیدن.تا اینکه بعضی رفتن تو تاپیکهای قبلیش و فهمیدن دوست پسر دازه و عاشق سلبریتی هاس و داره دروغ میگه.طرف دیگه کلا محو شد رفت.حالا اگه خودش میتونست تاپیکهای قبلشو پاک کنه.خیلی ها رو سرکار میزاش و کلی به همه میخندید

عشق چیست؟؟   شخصی به همسرش میگوید: من عاشق تو هستم،و بدون تو نمیتوانم زندگی کنم.اما این عشق نیست،گرسنگی است...شما نمیتوانید در آن واحد هم کسی را دوست داشته باشید هم بی تابانه نیازمندش باشید...عاشق واقعی کسی است که معشوقش را آزاد میگذارد تا خودش باشد..در عشق اجباری نیست..عشق یعنی امکان انتخاب  به معشوق دادن....برای آنکه چیزی یا کسی را بدست آوری ،،رهایش کن................ .  .......شما برای شاد بودن نیاز به  هیج مردی ،ندارین..این مخصوص بعضی خانمهای نی نی سایته که میگن چرا شوهرم بغل نمیکنه ،چرا کنارم نمیخوابه،شما اول خودتو قوی کن و بدون فقط بخدا و محبت خدا نیازی داری و بس.بعد ببین چطور شوهرت میجسبه بهت،یک جور قانون جذب هم هست😉 امتحان  کن😊خدایا شکرت که در تاریخ ۹.۹.۹۹. منم به حاجتم رسیدیم.و به چشم خودم معجزه اتو دیدم.شکرت.شکرت.شکرت.