2777
2789

سلام من تا الان نماز بلد نبودم سعی هم نکردم نماز بخونم و یاد بگیرم مادرم نماز خونه..نگین تو خانواده کافر بزرگ شدم پس..

دلم پره.بچم برج ۴ سقط شد.شوهرم نازایی داره.بچه دار نمیشیم طبیعی بشیم هم نطفه ظعیفه سقط میشه.

میخام به خدا پناه ببرم.نماز یاد بگیرم از نت.بخونم.

دوست دارم برای منو شوهرم صلوات بفرستین تا ماهم به ارامش برسیم بابا و مامان بشیم.انقدر دکترا ناامیدمون نکنن..منم قول میدم تو نمازم برا همتون دعای سلامتی و دل شاد بکنم

🥰🤱🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله موفق باشی 

خدا کمکت کنه هیچ وقت واسه رو کردن به خدا دیر نیست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

رو به خدا بیاری خدا هم دستتو میگیره مطمعن باش مخصوصا وقتی دلت شکسته و ناامیدی میری به درگاهش خیلی حس خوبیه 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

اول بهت بگم نمازه معجزه نیست 

غذای روح و روان 

روحت ک سالم باشه جسمت سالم میشه

در کنارش ورزشم بکن 

سعی کن موسیقی گوش کنی 

غذاهای سالم بخوری 

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃

یه دختری تو مدرسمون بود از اول ابتدایی تا راهنمایی نمازش اول وقت بود ما همه دوست پسر بازی میکردیم این بد میدونست اما پرق برگشت من شدم حجابی من شدم پاک فقط نماز نمیخونم.اون شد یه ادم.. خیلی تعجب میکنم..واقعا راسته میگن ایمان یشبه بدست نمیاد ولی یشبه از دست میره..

🥰🤱🏻
رفتم از اون دختر لاتا بودم مثلا نمیرفتیم سر نماژ یجور انگار خز میدونستیم خام بودیم

نگران نباش.ان شاءالله یه قدم که به سمت خدا بری خوا ده قدم بسمتت میاد.میشه ازتون خواهش کنم بعد نمازتون برای منم دعا کنی.اسمم بهار هست.به دلم افتاده هم نمازتون قبوله هم دعاتون

کلی دعات کردن توام دعام کن

دعا کن بدون نیاز به ای وی اف و اینا خدا بهم نی نی سالم بده بخصوص دعا کن دوقلو باشن :))

من تو نامزدی باردار شدم و اجبارا سقط کردم

بعد فهمیدم همسرم مشکل داره

دعام کن

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜