2777
2789

بچه ها موضوع مادرشوهر و خواهر شوهر قدیمی شده....قبول دارید؟

بیاید از این موجودات دوپا که به هر حال همسرمون چه خوب چه بد با مینا بزرگ شدن، بازی کردن، خاطر دارن و حتی با تایید اونا ما رو انتخاب کردن... یه کم بیخیال بشیم

قبول دارم خیلی از اوقات خب ممکنه اذیت بشیم ولی باور کنید درصد بالاییش مسخر بازیه

از صبح تاپیک ای مادرشور و خواهر شوهر رو مرور کنید میبینید خیلیاش دیگه مسخره است

نمیخوام مستقیم اسم ببرم ولی قبول کنید که فرنگ اونها با ما متفاوته ولی موقع خواستگاری ما و خانوادمون دیدیم و پسندیدیم و چه بسا دعا کردیم که اونها هم ما رو بپسندن 

بعضی از نالیدن ها اینجا ناشی از ندونستن آداب اولیه و ساده معاشرت هست

به نظرم گاهی باید بیشتر روی خودمون، یادگیری آداب معاشرت و صبوری و آرامش کار کنیم

فکر نکیند همین که به خانواده شوهر بی محلی کردید یا رفتار بدی کردید مثلا وقتی سرزده رسیدن غذای کمی جلوشون گذاشتید قراره اینکار بی جواب بمونه

خب این یعنی بهم ریختن آرامش خودمون و همچنین اینکه چهره خوبی از خودمون به نمایش نمیگذاریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تعجب کردم ازینکه انقدر سخت گرفتن تو اون تاپیک سر زده اوندن انقدر دیکه سخت نبوده که بشینه با گریه تایپ کنه اصلا ادم میمونه چی بگه برا خودمونم ممکنه پیش بیاد و اصلا ادم شاخ درمیاره از جوابای بقیه و رفتار میزبانو.....

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
منکه کاری ندارم اونام کاری ندارن هرروزم میرم پیش مادر شوهرم بیشتر با مامان و آبجی خودم نمیسازم

توهنوز اول راهی صغری جوون

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

آفرین کلیت حرفات رو قبول دارم

اصلا اینی که میگن با سیاست بودن چیه و نمیگذارن خود واقعیمون باشیم؛ رو قبول ندارم.

سیاست یعنی خودِ بهتری داشته باش

انقدر نمونه بوده که مادرشوهر و خواهرشوهرهای خیلی بد با رفتار درست عروس تبدیل شدن به رفیق

قبول دارم حرفتو .منم همون تاپیک که سرزده اومدن خونشو داشتم میخوندم .بنده خدا بخاطر یه شام و اینکه بی اجازه بازکردن در یخچال چقدر خودشو آزار میداد و گریه میکرد😥

آخه یعنی چی؟ مهمانه .یه روز خونته بعدش میره 

منم تعجب کردم ازینکه انقدر سخت گرفتن تو اون تاپیک سر زده اوندن انقدر دیکه سخت نبوده که بشینه با گریه ...

موافقم

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊

والله اونا هستند که پسر وبرادرشون تا زن میگیره میفهمند یکی بود وتازه براش عزیز میشه تا عقد بودیم انگار نه انگار حالا که ۷سال از زندگیمون میگذره هرروز زنگ وهر روز شوهرم باید بره اونجا اگه یک روز نره مادرش زنگ میزنه که چرا نیومدی مگه مادر نداری حالا اگه من تو هفته ۲بار برم خونه مادرم میشم زنی که اهل زندگی وشوهر وبچه نیستم وهمش دنبال خونوادمم.

🙊🙊🙊🙈🙈👀

بچه ها من مثل همه مامانا پسرم رو با زحمت و عشق بزرگ میکنم .شاید یکم سخت تر از بقیه مادرا. یعنی وقتی آقا شد قد کشید و یه جوون رعنا شد(ان شاالله) نباید بهم زنگ بزنه یا سر بزنه. یا من نباید بهش زنگ بزنم؟ واقعا انصافم خوبه