2777
2789
عنوان

چی بخرم واسه خودم تا خوشحال بشم

2252 بازدید | 79 پست

هیچی خوشحالم نمیکنه

همش میگم اینو بخرم حالم خوب میشه اونو بخرم دیگه خوب خوبم 

میخرم آما دریغ از ذره ای تغییر تو حال من نا آروم

هیچ مشکلی هم شکر خدا ندارم

اسمم نظر همسرمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه ما از کجا بدونیم 

چیزایی که دوست داری 

مثل لوازم آرایش 

لباس

یه وسیله های نقاشی

چیزای فانتزی 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
من رفتم یه سرویس چینی خریدم‌ینی تا دو ماه پر از انرژی مثبت بودم😊😊 فدای خودم بشم چقد با چیزای الکی ...

مبارکت باشه 

تو کابینتام پر از وسایلای باز نشده هست 

دیروزم یه غذا ساز خریدم رفت تو کابینت   

اسمم نظر همسرمه

من دیروز رفتم دو تا لباس خریدم حالم خوبه فعلا 😂😂😂😂😂

چرا گلم دنیا میگذره دیگه فرصت نداری ها از تک تک روزات لذت ببر برای خوشحالی دنبال دلیل نباش 

بی دلیل خوشحال باش خدا رو شکر مشکلی نداری همین باید ته دلت قند اب بشه بگو خدایا شکرت تو بیمارستانا دنبال درمان نیستم هیچی دردی ندارم خدایا شکرت دستم جلو کسی دراز نیس و......

به خدا که همینا لذت دنیاست واسه من که هست 

مگه واسه خدا کاری داری بچرنونه ادم رو 

پس خوش باش لذت ببر یه چای بریز بخور نفس عمیق بکش بگو خدایا شکرت 💕💕💕💕💕

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

منکه وسایل خونه با لباس انگار دنیا رو بهم دادن 😁

۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم  یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘
دیروز گفتم برم دکتر تغذیه گمونم کمی بهتر بشم  رفتم اما انگار ن انگار

حس میکنم داری به خودت تلقین میکنی بیخیال باش یعنی چی چجور خودمو خوشحال کنم 

من با یه رقص یا یه ورزش شاد و سرحال میشم حتما که تو خرید نیست 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
مبارکت باشه  تو کابینتام پر از وسایلای باز نشده هست  دیروزم یه غذا ساز خریدم رفت تو کابی ...

منم جا ندارم،گذاشتم تو کمد دیواری زیر پتو و تشکا🤪

ولی کلا حس خوب دارم کرونا بره یه مهمونی میدم از اینا استفاده میکنم