2777
2789
عنوان

چی بخرم واسه خودم تا خوشحال بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2259 بازدید | 79 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه  تو کابینتام پر از وسایلای باز نشده هست  دیروزم یه غذا ساز خریدم رفت تو کابی ...

به نظرم شما احتیاج به یه چیز انگیزشی داری

ورزش کن ، حالت خوب میشه، و روزی مثلا ۱۰۰ تا صلوات بفرست بهت آرامش میده

و خدایی که به شدت کافیست...
بله خدارو هزارااااااان بار شکر  همه کسه منه مادر عزیزم

خب خداروشکر . برای مامانت هدیه بخر. انقد حالت خوب میشه ک نگو. ببین چی نیاز داره یا چی خوشحالش میکنه. یا حتی برو خونشون کارهاو انجام بده. یا مثلا یه کیف براش بگیرو....

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
تنبل آرایش گاه رفتنم  ژیلت تامام

ای جانم😅

میشه منم راهنمایی کنی؟

منم چون یک کار خوبی انجام دادم میخوام به خودم جایزه بدم

یک مبلغی در نظر گرفتم

حالا به نظرت کل مبلغ رو یک چیزی بخرم ولی کیفیت بالا مثلا یک ادکلن عالی یا کیف مارک و...

یا اینکه پولم رو تقسیم کنم چندتا وسیله کوچیک بخرم، برم رستوران، تفریح کنم و...

بله گذشته بدی داشتم  خانوادمم سطح مالیشون از همسرم پایین تره و این منو ناراحت میکنه و وقتی چیز ...

میتونی واس خانوادت هدیه بخری اونارو خوشال کنی از خوشالی شون شاد شی

همسرم دلیل من است. 💜🌱
برو کلاس هنری..من رفتم حالم خوب شد...من با طلا خوشحال میشم..اگ پول داری میخای خوشحالم کنی؟😁😁

منم مثل شما با طلا خوشحال میشم

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.