2777
2789
عنوان

چی بخرم واسه خودم تا خوشحال بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2258 بازدید | 79 پست

عزیزم علت ناراحتیتو پیدا کن تا بتونی خوشحال شی...شاید برخلاف اونچه فکر میکنی یه مشکلی داشتی و سعی کردی نادیده بگیریش‌..الان ضمیر ناخودآگاهت هنوز بدون اینکه تو بدونی به اون مشکل گیر داده....بیشتر فک کن شایدپیداش کردی

حس میکنم داری به خودت تلقین میکنی بیخیال باش یعنی چی چجور خودمو خوشحال کنم  من با یه رقص یا یه ...

بله حق با شماست من به خودم تلقین میکنم 

اما میدونین چیه 

من خوشحالی در حد جیغ زدم میخوام    

اسمم نظر همسرمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم چایی میخورم  خدایا شکرت  چه متن پر انرژیی ممنون

فدات شم از ته دلم برات نوشتم 

دیروز تو اینستا یه خانمی بود سرطان زبان داشت نمیدونم شاید بشناین بچه ها اینقدر زیبا بود قبلش فقط میخواستم الانشو ببینی 

بی دلیل یهو اینجور شده بود طفلک 

نوشته های زیر عکسش مو به تنت سیخ میکرد 

نوشته بود کاشکی بیشتر لذت میبردم از زندگی کاشکی خوشحال بودم بی دلیل و......

گفتم ببین تا دیروز فکرشو نمیکرده اینجور بشه دور از جون جمع و شما 

ادم باید لذت ببره گلم 

قانع باشه 

یه نگاه پدر مادر نعمته باید ذوق کنی که این نعمت رو داری 

یه آغوش همسر

بو کردن تن بچه ات اینا همش دلیل خوشحالیه

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
عزیزم علت ناراحتیتو پیدا کن تا بتونی خوشحال شی...شاید برخلاف اونچه فکر میکنی یه مشکلی داشتی و سعی کر ...

بله گذشته بدی داشتم 

خانوادمم سطح مالیشون از همسرم پایین تره و این منو ناراحت میکنه و وقتی چیزی دارم بهشون نشون نمیدم تا یه موقع حسرت نخورن 

خوپ این خیلی بده که من تنها خوشحال میشم

اسمم نظر همسرمه
بله حق با شماست من به خودم تلقین میکنم  اما میدونین چیه  من خوشحالی در حد جیغ زدم میخوام ...

😐😂😂😂😂😂😂

مگر برات لامبورگینی بخرن🤕

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
برو کلاس هنری..من رفتم حالم خوب شد...من با طلا خوشحال میشم..اگ پول داری میخای خوشحالم کنی؟😁😁

عزیزم 

اتفاقا انقدر خوشحال نیستم که سره بره دیگران کادوهای گرون میخرم تا اونا خوشحال بشن و حال من خوب

اسمم نظر همسرمه

[QUOTE=152154727]عزیزم  اتفاقا انقدر خوشحال نیستم که سره بره دیگران کادوهای گرون میخرم تا اونا خوشحال بشن و حال ...[/QUOTE شوخی کردم.انشالا حال دلت خوب بشه..گاهی با من صحبت کن..منم مثل توام..سطح مالی خانوادم از همسرم پایین تره..خانوادش گهگاهی سرکوفت میزنن

تا با مادرشوهرم قهربود  میومد خونمون و میرفت الان ک اشتی کردن میریزن روهم منو اذیت میکنن..فامیلن باهم..من این وسط خیلی سادم مادر و زن داداش شوهرم ازم سواستفاده میکنن حتی شوهرمم بهم گفت ساده بدبخت!!