2777
2789
عنوان

چرانی نی سایت اینطوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 38 پست

آخه لهجه نباید تونوشتن به کاربره اینا مادرهستن باید به بچه هاشون حداقل یه املایی انشایی بگن اینطوری که نمیشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
اکثرا بهانه اشون این هست که حال نداریم درست بنویسیم یا کیبورد گوشیمون اینجوریه که البته برای من غیر ...

همون یکی نوشته بود بگزره 

من بهش گفتم بعد گفت من فقط تایپ میکنم دیگه به بقیه چیزا دقت نمیکنم

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چجوری مینویسن

خیلی بد

تذکر بدی هم عین بچه ها یا مثلا ضایع شده ها

هی میگن اره اره فهمیدیم تو بلدی.

خندم میگیره.

به دیکته و اینا گیر نمیدما یه لغت هایی رو کلا اشتباه بکار میبرن.من. میگم این معنیش فلانه برا این جمله نیس

چند روز پیش یه مورد پیش امد کاش یادم بود الان بهت میگفتم.بزار فکر کنم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
اوهوم.بعضیام با همون لهجه ای که حرف میزنن مینویسن.چی بگم مثلا میگن از من اینجوری نیس.بجای اینکه بگه ...

آره دقیقا😁منم از وقتی اومدم تو سایت فهمیدم از من یعنی چی. دیگه هرکس لهجه و نوع صحبت کردن خاص خودشو داره

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

یا مثلا میگن عصرجدید ساعت چن میده😐

خب بگو بهشون ساعت چن میده دیگه😂

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!

به جای اینکه بگن موقعی که بیرون بودیم میگن بیرون بودنی

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

ربطے بہ مدرک تحصیلے نداره عزیزم من خودم بہ باشہ میگم باشع یا بعضے از کلماتے کہ میگم اخرش بہ جا ه ع تایپ میکنم یا بہ اصلـا میگم اصن ولے معمولا تو جمعاے دوستانہ اینجورے حرف میزنم:)

همون یکی نوشته بود بگزره  من بهش گفتم بعد گفت من فقط تایپ میکنم دیگه به بقیه چیزا دقت نمیکنم

بله 

به نظرم وقتی که دقت نشه در نگارش جمله ها و متن 

تاثیرش در مخاطب خیلی کم میشه یا خیلی روی حرف طرف مقابل حساب نمی کنه

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡