2777
2789
عنوان

چرانی نی سایت اینطوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست نوشتن باعث میشه تاثیرنوشته بیشترباشه وفردبه نظر خواننده مطلب آدم باسوادودانایی به نظربیاد

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
مثلا عصبانی رومینویسن اعصبانی یامیخوان بگن سینکم پرازظرفه میگن پرسینکم ظرفه

اره.خخخخ

من یبار به یکی که هیچ بهره ای از شعور نبرده‌بود گفتم دوست عزیز خاهر اشتباهه خواهر درسته.

وای دیگه‌فحشی نبود بمن نده اخرم‌گفت دوست دارم دوست دارم دوست دارم خاهر خاستن خرشید.

یبارم به یکی گفتم ابرفصل هم اشتباهه هم اسم به بزرگیه که داری مسخره میکنید خودش قبول کرد اما یکی دیگه‌گقت خدا از رو زمین برت داره همع راحت شن.

حالا من اصلا مدهبی نبودم.

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

دوستان واعلا اشتباهه

درستش والا هست

@چیچک۷۰

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
خوب این درسته به نظر من.خلاصه تره همون مفهومم منتقل میکنه😂

اصلا درست نیست عزیزم آدم باید هم کامل صحبت کنه هم خوب بنویسه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

یااینکه کسی تاپیک میزنه همه میگن واااای زیادبود نخوندم اولا دورازادب هست ،توکه نخوندی درست نیست که حالاعنوان کنی دوما مگه اورانیوم غنی میکردی که وقتت گرفته شده

یااینکه کسی تاپیک میزنه همه میگن واااای زیادبود نخوندم اولا دورازادب هست ،توکه نخوندی درست نیست که ح ...

😂😂😂😂😂😂

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

نوشتار که خوب ادم میتونه قبول کنه که املاشون ضعیف بوده یا حال نداشته اند

اما بقیه موارد به نظرم اصلا قابل قبول نیست  

مثلا همین امروز یکی تاپیک زده بود دلایل خیانت زن و کلی مطلب علمی هم گداشته بود

و از نی نی سایتی ها  اطهار نطر خواسته بود

یک نفر  اومده میگه نخونده میگم حتما زنه کرم داره  ( ببخشیدمجبور شدم نقل قول مستقیم کنم)

فکر کنید چقدیک نی ی سایتی باید بی مبالات باشه و زود قضاوت کنه که بدون اینکه مطلب را بخواندبیاد اطهار نطر کند

در صورتی که مطلب پیشنهادی استارتر کاملا علمی و بر مبنای روانشناسی بود

جالبتر اینکه  بقیه هم ردیف هی روی پست این خانم زود قضاوت کننده لایک میگداشتن

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045