2777
2789

توی دفتر تاکسی انلاین کار میکنم 

یشب یکی از راننده هامون منو رسوند خونه...

متوجه شدم کنکوریه و خلاصه منم کنکوری بودم و یخورده حرف زدیم 

تا بنده خدا منو یادش مونده شب کنکور زنگ زده دفتر گفته به اون خانمی که کنکوری بود بگید اگر وسیله نداره صبح باهم بریم سر جلسه ... ولی بهش گفتن من مرخصیم

حالا امشبم تو خط بود باز زنگ زد به خانم فلانی بگید اگر میخواد بره خونه من میرسونمش باهم هم مسیریم منم دارم میرم خونه دیگه .... 

اخه من این مهربووونووو دوررررش نگررردم 😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو گلوش گیر کرده دختر

مهربون کجا بود😂😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
می‌خواد مختو بزنه

کجایی خواهر

زده 😂😂😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

اخی خسته نباشی

خانمه یا اقا؟

اگر خانمه ک دمش گرم خیلی مهربونه  و با معرفت دوست خوبی برات میشه

اگر اقاس عاشق شده🙃

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
تو گلوش گیر کرده دختر مهربون کجا بود😂😂

نگو توروخدااا من تازه داشتم امیدوار میشدم بین راننده هامون دوتا دونه درستو حسابی هست😆😆😆

نه یه مورد دیگه هم اینجوری داریم اینا باشخصیتن 😂منظوری ندارن 

نگو توروخدااا من تازه داشتم امیدوار میشدم بین راننده هامون دوتا دونه درستو حسابی هست😆😆😆 نه یه مو ...

خدا کنه 😂

داره دون میپاشه

مردا اینطور موقع ها خیلی مهربون میشن

شما هم لازم نیست دور مرد غریبه بگردی

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج